Gaziantep FK Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 Gaziantep - FB youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasının kapanış maçlarından olan Gaziantep FK Fenerbahçe karşılaşması bugün oynanacak. İnsanlar ise internet üzerinden Gaziantep FK Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle terimlerini sık sık araştırmaya devam ediyor. İşte Bein Sports 1 Gaziantep - FB youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 16. haftası bugün oynanacak iki maçla beraber sona eriyor. Bu karşılaşmalardan birisi olan Gaziantep FK Fenerbahçe maçında taraflar mutlak galibiyet hedefliyor. Trabzonspor’un Antalyaspor’a kaybetmesiyle puan farkını eritme fırsatını yakalayan Fenerbahçe Gaziantep FK deplasmanında kazanarak bu fırsatı kullanmak istiyor. Öte yandan düşme hattının hemen üzerinde bulunan Gaziantep FK Fenerbahçe karşısında kazanarak düşme hattıyla arasındaki puan farkını arttırmanın peşinde olacak. Futbol severler ise ‘’Gaziantep FK Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?’’ sorusunun yanıtını bulmak için arama motorlarındaki araştırmalarına hız kazandırmış durumda.
Gaziantep FK Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 16. hafta maçında Gaziantep FK Fenerbahçe ile bugün saat 20.30’da Gaziantep Kalyon Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Kritik karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Gaziantep FK Fenerbahçe Maçının Hakemi Açıklandı
Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında oynanacak olan Gaziantep FK Fenerbahçe maçını Atilla Karaoğlan yönetecek. Kalkavan’ın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Osman Gökhan Bilir yapacak.Gaziantep FK Fenerbahçe maçının VAR koltuğunda ise Mete Kalkavan yer alacak.
Fenerbahçe Fırsatı Kullanmak İstiyor
Bu akşam deplasmanda Gaziantep FK’ya konuk olacak olan Fenerbahçe Trabzonspor’un kaybettiği haftada kazanarak zirve ile puan farkını eritmek istiyor. Geçen hafta aldığı 4-0’lık Çaykur Rizespor galibiyetiyle moral depolayan sarı lacivertli takımda sakatlıkları devam eden Altay Bayındır, Enner Valencia, Mert Hakan Yandaş ile kırmızı kart cezalısı olan İrfan Can Kahveci kritik karşılaşmada takımlarını yalnız bırakacak.
Gaziantep ile Kanarya 5. Kez Karşılaşıyor
Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasının kapanış maçlarından birisi olan Gaziantep FK Fenerbahçe  maçında taraflar 5. kez kozlarını paylaşacak. Geride kalan 4 maçta 3 kez Fenerbahçe 1 kez Gaziantep FK galip geldi. 
Gaziantep’te 2 Oyuncu Kadroya Alınmadı
Spor Toto Süper Lig’de düşme hattının hemen üzerinde yer alan Gaziantep FK Fenerbahçe karşısında galip gelerek düşme hattıyla arasında bulunan mesafeyi iyice arttırmak istiyor. Kırmızı siyahlı ekipte Merkel ve Jefferson’un sakatlıkları devam ediyor. İki oyuncu da bu akşam oynanacak Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek. 
GAZİANTEP FK-FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ:
Gaziantep FK:
Günay, Ertuğrul, Caulker, Toşça, Kitsiou, Recep, Doğan, Maxim, Mendyl, Dicko, Muhammet
Fenerbahçe: Berke, Tisserand, Kim Min-Jae, Szalai, Novak (Rossi), Gustavo, Crespo, Ferdi, Mesut, Osayi, Serdar Dursun
Gaziantep FK Fenerbahçe maçı özeti için tıklayınız
 

Gaziantep FK Fenerbahçe Gaziantep FB maç özeti Spor Toto Süper Lig