Gaziantep FK Sivasspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 2 Gaziantep Sivas youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Gaziantep FK Sivasspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 2 Gaziantep Sivas youtube geniş özeti ve maçın golleri, Gaziantep Sivas özet Bein Sports, Gaziantep FK Sivasspor maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 24. hafta maçında Gaziantep FK Sivasspor ile bugün evinde kozlarını paylaşacak. Süper Lig’de oynadığı son maçta Antalyaspor deplasmanında 0-0 berabere kalarak 2 puan bırakan ev sahibi Gaziantep FK Sivasspor ile evinde oynayacağı maçı kazanarak taraftarına 2 maç aradan sonra 3 puan hediye etmek istiyor. Öte yandan Süper Lig’de son haftalarda formsuz bir görüntü çizen ve son oynadığı maçta evinde Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Sivasspor ise Gaziantep FK maçında 3 puan kazanmak istiyor. Bu önemli karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Gaziantep FK Sivasspor maçında nasıl bir sonucun ortaya çıkacağı bir çok izleyenin gündeminin üst basamaklarında yer almaya devam ediyor. Futbol severler ise Gaziantep FK Sivasspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor.
Gaziantep FK Sivasspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında oynanacak olan Gaziantep FK Sivasspor maçı bugün saat 13.30’da Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 2 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Gaziantep FK Sivasspor maçında Mustafa Kürşat Filiz düdük çalacak.
Gaziantep FK’de Eksik Oyuncu Yok
Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında bugün Sivasspor’u konuk edecek olan Gaziantep FK milli aranın ardından çıkacağı ilk karşılaşma olan bu mücadeleden galip ayrılmak istiyor. Kırmızı siyahlı ekipte maç öncesi eksik oyuncu bulunmuyor. 
Sivasspor 4 Kişiden Yoksun
Süper Lig’de bugün Gaziantep FK deplasmanına çıkacak olan Sivasspor son 3 maçında 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 3 puanla tanışamadı. Kırmızı beyazlı ekip bugün oynanacak olan maçı kazanarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sivasspor’a Hakan Arslan, Ahmet Oğuz, Fredrik Ulvestad ve Leke James Gaziantep FK deplasmanında forma giyemeyecek.
Gaziantep FK - Sivasspor muhtemel 11'ler:
Gaziantep FK:
Günay, Kitsiou, Caulker, Djilobodji, Tosca, Recep, Doğan, Maxim, Mendyl, Figueiredo, Muhammet
Sivasspor: Ali Şaşal, Appindangoye, Camara, Goutas, Uğur, Cofie, Kerem, Fajr, Gradel, Henrique, Yatabare
Gaziantep FK Sivasspor maçı özeti için tıklayınız

Gaziantep Sivas özet Bein Sports Gaziantep FK Sivasspor maçı özeti Gaziantep Sivas Spor Toto Süper Lig spor