Gaziantep FK Yeni Malatyaspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 Gaziantep Malatya youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta maçında Gaziantep FK Yeni Malatyaspor ile bugün evinde karşı karşıya gelecek. İnsanlar ise internet üzerinden Gaziantep FK Yeni Malatyaspor maç özeti ve golleri izle terimlerini sık sık araştırıyor. İşte Bein Sports 1 Gaziantep Malatya youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 22. hafta maçında Gaziantep FK Yeni Malatyaspor ile bugün evinde kozlarını paylaşacak. Süper Lig’de geçen hafta Beşiktaş’a 1-0 mağlup olan Gaziantep FK Yeni Malatyaspor maçını kazanarak taraftarından özür dilemek istiyor. Öte yandan Süper Lig’de haftalardır galibiyet yüzü göremeyen ve son oynadığı maçta evinde Göztepe’ye 2-1 kaybeden Yeni Malatyaspor ise Gaziantep FK deplasmanında kazanarak haftalardır beklediği galibiyete ulaşmak istiyor. Futbol severler ise Gaziantep FK Yeni Malatyaspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor. 
Gaziantep FK Yeni Malatyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında oynanacak olan Gaziantep FK Yeni Malatyaspor maçı bugün saat 17.00’de Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Gaziantep FK Yeni Malatyaspor maçında Ümit Öztürk düdük çalacak.
Gaziantep FK’da 4 Eksik Var
Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında bugün evinde Yeni Malatyaspor’u ağırlayacak olan Gaziantep FK bu karşılaşmayı kazanarak yeni bir galibiyet serisinin ilk adımını atmak istiyor. Güneydoğu ekibinde maç öncesi 4 eksik bulunuyor. Kırmızı siyahlılarda Figueiredo, Mendyl, Oğuz ve Olkowski Yeni Malatyaspor maçında forma giyemeyecek.
Yeni Malatyaspor 4 Eksikle Geliyor
Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Gaziantep FK deplasmanına çıkacak olan Yeni Malatyaspor haftalardır düşme hattından kurtulamıyor. Teknik direktör Sumudica’nın da ayrılacağının konuşulması sarı kırmızılı takımda suların durulmamasına neden oluyor. Bu sorunların gölgesinde Gaziantep FK ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor bu maçı kazanarak haftalar sonra kazanmak istiyor. Malatya ekibinde Adem Büyük, Tetteh, Haddadi ve Ndong kritik karşılaşmada sahada yer almayacak.
Gaziantep FK - ÖK Yeni Malatyaspor muhtemel 11'ler:
Gaziantep FK: 
Günay, Doğan, Ertuğrul, Papy, Caulker, Halil İbrahim, Maxim, Merkel, Recep, Sagal, Muhammet
ÖK Yeni Malatyaspor: Ertaç, Semih, Wallace, Sadık, Hafez, Mallan, Aabid, Jospin, Kenan, Chouiar, Dicko
Gaziantep FK Yeni Malatyaspor maç özeti için tıklayınız
 

Gaziantep FK Yeni Malatyaspor Gaziantep Malatya maç özeti Spor Toto Süper Lig