Gaziantep'te kazada hayatını kaybeden sağlıkçıların yakınları morg önünde yıkıldı

TAKİP ET

Gaziantep'te bugün meydana gelen ve tüm Türkiye'ye kahreden kazada hayatını kaybeden Abdullah Kütük'ün cenazesini morgdan almaya gelen yakınları hastane önünde sinir krizi geçirdi.

Reklam
Reklam

Gaziantep'te bugün yaşanan faciadan yeni haberler gelmeye devam ediyor. TAG otoyolunda kontrolden çıkan Bir yolcu otobüsünün sürüklenmesi sonucunda bir başka kazada yaralanan kişilere yardım edenlere çarpması ile birlikte tam 16 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlerin arasında sağlık görevlileri, itfaiyeciler ve gazeteciler de vardı. Kazada hayatını kaybeden sağlık görevlisi Abdullah Kütük'ün cenazesini morgdan almaya gelen yakınları sinir krizi geçirdi.

Bugün öğle saatlerinde Tarsus Adana Gaziantep otoyolu Nizip bölümünde kaza yapan bir araca müdahale etmek üzere güvenlik şeridinde bulunan ekibe ve araçlara kaza yerinden yaklaşık 200 metre geride devrilen bir yolcu otobüsü çarptı. Kazanın ihbar edilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve Sağlık ekibi yönlendirilirken olay yerine giden ekipler gördükleri manzara karşısında dehşete kapıldı.

16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Gaziantep'te meydana gelen trafik kazasında itfaiye erleri Mehmet Bozkurt, Mehmet Polat, Ahmet Polat, Sağlık personelleri Tuğba uzdilli, Abdullah Kütük, Halil Özden ile İhlas Haber Ajansı çalışanları Muhammed Abdulkadir Esen ve Umut Yakup Tanrıöver’in de aralarında bulunduğu 16 kişi hayatını kaybetti. Kazada 21 kişi de yaralandı.

HASTANE ÖNÜNDE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER

Gaziantep'te meydana gelen feci kazada hayatını kaybeden sağlık çalışanının Abdullah Kütük'ün yakınları cenazeyi almak için morg önüne geldi. Cenazeyi teslim almak için bekledikleri sırada herkesin içini yakan görüntüler yaşandı. Hayatını kaybeden sağlık personelinin yakınlarının her biri ayrı bir köşede feryat edip sinir krizi geçirdi.