Gaziantep'te pitbull dehşeti! 4 yaşındaki kız ağır yaralandı..

TAKİP ET

Gaziantep'te bir sitenin bahçesinde oynarken pitbull cinsi iki köpeğin saldırdığı 4 yaşındaki kız çocuğu ölümden döndü. Ağır yaralanan kız çocuğu apar topar hastaneye kaldırıldı.

Reklam
Reklam

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde bugün öğle saatlerinde yine bir pitbull dehşeti yaşandı. İlçeye bağlı Beştepe Mahallesi'nde bulunan bir sitenin bahçesinde oyun oynayan 4 yaşındaki A.A. isimli kız çocuğu iki pitbull cinsi köpeğin saldırısıyla karşı karşıya kaldı. Köpekler kız çocuğunu yüzünde ve göğüs kısmından ısırdı.

Kız çocuğunun çığlıklarını duyan vatandaşlar, köpeklerin elinden kızı zor alırken yapılan ihbar üzerine kısa sürede olay gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, kanlar içinde kalan küçük çocuğu hemen ambulansa alarak Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Burada tedavi altına alınan çocuğun ağır yaralar aldığı belirlenirken küçük kızın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Pitbull cinsi iki köpek ise yapılan ihbarla olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı hayvanat bahçesi ekipleri tarafından güçlükle yakalanırken, yakalanan saldırgan köpekler araçlara alınarak barınağa götürüldü. Olayla ilgili de geniş çaplı bir inceleme başlatıldı.
 

gaziantep pitbull 4 yaşında kız çocuğu saldırı