Gaziantep Valisi Davut Gül'den Ekrem Karakaya paylaşımı! Sosyal medya ikiye bölündü

TAKİP ET

Konya Şehir Hastanesi'nde görevli olan Dr. Ekrem Karakaya'nın uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetmesi ülkeyi yasa boğdu. Dünden bu yana herkesi büyük bir üzüntüye boğan olayla ilgili Gaziantep Valisi Davut Gül'den tartışma yaratan bir açıklama geldi. Vali Gül'ün yaptığı açıklama sosyal medyayı ikiye böldü.

Reklam
Reklam

Konya Şehir Hastanesi’nde görevli olan Dr. Ekrem Karakaya’nın uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetmesi ülkeyi yasa boğdu. Dünden bu yana herkesi büyük bir üzüntüye boğan olayla ilgili Gaziantep Valisi Davut Gül’den tartışma yaratan bir açıklama geldi. Vali Gül’ün yaptığı açıklama sosyal medyayı ikiye böldü. Konya Şehir Hastanesi’nde yaşanan acı olayda Dr. Ekrem Karakaya hayatını kaybetmişti. Dr. Ekrem Karakaya’nın uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesi ülke gündeminde yer almaya devam ederken Gaziantep Valisi Davut Gül’den konuyla ilgili bir paylaşım geldi. Vali Gül’ün paylaşımı sosyal medyayı karıştırdı. İşte Gaziantep Valisi Davut Gül’ün o paylaşımı ve tüm detaylar…

Görevi Başında Silahlı Saldırıya Uğradı

Annesinin 1 ay önce kalp krizinden kaybettiği öğrenilen Hacı Mehmet Akçay, Konya Şehir Hastanesi’nde görevli Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Karakaya’yı görevi başında silahla ateş ederek öldürdü. Dr. Karakaya’yı öldüren saldırgan olayın ardından aynı silahla intihar etti. 

Gaziantep Valisi’nden Ekrem Karakaya Paylaşımı

Konya Şehir Hastanesi’nde yaşanan saldırı olayının ardından Gaziantep Valisi Davut Gül’den konuyla ilgili bir paylaşım geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Vali Gül, ‘Bugün bir hekimimiz menfur bir saldırıda hayatını kaybetti. Nereden baksanız acı bir olay ama daha acı olanı, herkesin mevzi kazanma derdinde olması! Sağlıkta şiddetin ortadan kalkması için alınabilecek tedbirler olmakla birlikte bu olayı sağlıkta şiddet gibi açıklayamayız.’ ifadelerine yer verdi.

Sosyal Medya İkiye Bölündü

Gaziantep Valisi Davut Gül’ün yaptığı paylaşım sosyal medyanın da gündemine yerleşti. Sosyal medyayı ikiye bölen söz konusu paylaşıma bazı sosyal medya kullanıcılarından yoğun bir tepki geldi.