Gaziosmanpaşa'da şüpheli araç kovalayan polis aracı takla attı!

TAKİP ET

Gaziosmanpaşa'da seyir halinde ilerleyen ve şüpheli gördüğü aracın 'DUR' ihtarına uymaması nedeniyle aracı kovalamaya başlayan polis aracı, kovaladığı araca çarparak ters döndü. Meydana gelen kazada ise 2 polis memuru yaralandı.

Reklam
Reklam

Olay dün akşam saat 21.00 sıralarında İstanbul Gaziosmanpaşa'da meydana geldi. İlçeye bağlı Yeni Mahalle Galeri Caddesinde denetime çıkan polis aracı, şüpheli olarak tahmin ettiği bir araca 'DUR' ihtarı yaptı. Aracın ihtara uymayarak devam etmesi sonrasında ise polis ile sürücü arasında bir kovalamaca başladı.



Aracı yakın takibe alan polis aracı, şüpheli olan araca çarparak durdurmak isterken aracı kullanan polis memuru bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sürücüsünün kontrolünden çıkan polis aracı önce refüje çarptı ve daha sonra takla atarak ters döndü.



Şüpheli aracın içinde bulunan kişi ya da kişiler aracını kaza yerinde bırakıp hızla kaçarken ihbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralanan 2 polis memurunun ilk müdahalelerini gerçekleştirdikten sonra ambulanslara alarak hastaneye kaldırdılar. Burada tedavi altına alınan polislerin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken olaydan hemen sonra kaçan şüpheli kişi ya da kişilerin yakalanmsı için bir çalışma başlatıldığı bildirildi.

 

Gaziosmanpaşa kovalamaca polis aracı takla attı 2 yaralı