Gedson Fernandes transfer oluyor! Gedson Fernandes önümüzdeki sezon Trabzonspor'da!

TAKİP ET

Beşiktaş'ın devre arasında Gedson Fernandes'i Galatasaray çok istemişti. 6 milyon Euro gibi bir rakamla transferi yapılan Gedson Fernandes için ortalığı karıştıran bir söylenti çıktı. Gedson'un yeni sezonda sarı lacivert formayla oynayacağının söylenmesi üzerine sosyal medyada esprilerin ardı arkası kesilmedi.

Reklam
Reklam

Galatasaray’a uzun zaman unutulmayacak bir transfer çalımı atan Beşiktaş olmuştu. Gedson Fernandes için Benfica’ya 6 milyon Euro ödeneceği KAP’a bildirilmiş, fakat oyuncu yabancı sınırı sebebiyle Çaykur Rizespor’a kiralanmıştı. Sezon bittiğinde Beşiktaş’a dönerek yeni sezona başlayacağı söylenen yıldız oyuncu Gedson için Fenerbahçe iddiası ortaya atılmıştı. Bu olayın gündeme gelmesiyle sosyal medyada esprili bazı paylaşımlar çıkmaya başladı.

Gedson Fenerbahçe’de
TV100’de yorumcu olan Oğuz Altay, canlı yayın esnasında Gedson ile ilgili iddiayı ortaya atmıştı. “Gedson Fenerbahçe’de, sezon sonu büyük bir ihtimalle sarı lacivert forma giyecek. Beşiktaş şimdi devre dışı, çünkü parası ödenmiyor” şeklinde açıklama yapmıştı.
Sezon sonu Trabzonspor’da
Tüm bu iddiaların peşinden sosyal medyadaki taraftarlar bu konu hakkında espriler yapmaya başladı.