Gelecek hafta hangi diziler ekranlarda olmayacak? Dizilerin yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak?

TAKİP ET

Yılbaşında birçok dizi yayınlarına ara verdi. Her dizi ve kanal kendi yayın politikaları kapsamında aldığı kararla bir ya da iki hafta yeni bölüm yayınlamadı. Peki gelecek hafta yeni bölüm yayınlanmayacak olan diziler hangileri? Diziler ne zaman yeni bölüm yayınlayacak? işte merak edilen tüm detaylar…

Reklam
Reklam

Yılbaşı nedeniyle ara verilen dizilere bu severde koronavirüs nedeniyle ara veriliyor. Hangi dizilerin yeni bölümlerinin yayınlanmayacağı, hangi dizilere koronavirüs engeli geldiği merak ediliyor. Peki gelecek hafta yeni bölüm yayınlanmayacak olan diziler hangileri? Diziler ne zaman yeni bölüm yayınlayacak? İşte merak edilen tüm detaylar…

Koronavirüs nedeniyle gelecek hafta hangi yapımlar yayınlanmayacak?

Yılbaşında reklam anlaşmaları nedeniyle 1 ya da 2 hafta ara veren yapımların çoğu şimdi de koronavirüs nedeniyle ara vermek zorunda kalıyor. Hangi dizilerin yayınlanmayacağı izleyiciler tarafından araştırılıyor. 

Yeni bölüm fragmanları yayınlanan ve yayın tarihi duyurulan 'Kalp Yarası', başrol oyuncuları koronavirüse yakalanan 'Üç Kuruş', 'Kardeşlerim', 'Bir Zamanlar Çukurova' ile 'Destan' ve 'Kuruluş Osman' dizileri gelecek hafta da ekranlarda olmayacak. 

Dizilerin yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak?

Heyecanla yeni bölümleri beklenen dizilerin ne zaman yeni bölümlerini yayınlayacağı merak konusu oldu. İnternette araştırma yapan izleyiciler dizilerin yeni bölüm yayın tarihini araştırıyor. Dizilerin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı henüz belli değildir.

dizilerin yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak gelecek hafta hangi diziler yayınlanmayacak