Gelin Evi 16 Haziran 2022 puan durumu! Gelin Evi 16 Haziran Aleyna kaç puan aldı?

TAKİP ET

Show TV'de yayınlanan ve her bölümüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran sevilen yarışma programı Gelin Evi'nde haftanın dördüncü günü geldi çattı. Haftanın finalinden sadece bir gün öncesi olan dördüncü günde artık finale sadece bir kalırken heyecan da giderek artıyor. Bu hafta kimin birinci olacağı ve büyük ödülün sahibi merakla bekleniyor. Gelin Evi'nde bu haftanın dördüncü gün yarışmacısı Aleyna oluyor.

Reklam
Reklam

Show TV’de yayınlanan ve her bölümüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran sevilen yarışma programı Gelin Evi’nde haftanın dördüncü günü geldi çattı. Haftanın finalinden sadece bir gün öncesi olan dördüncü günde artık finale sadece bir kalırken heyecan da giderek artıyor. Bu hafta kimin birinci olacağı ve büyük ödülün sahibi merakla bekleniyor. Gelin Evi’nde bu haftanın dördüncü gün yarışmacısı Aleyna oluyor. Rakiplerini evinde ağırlamak için sabırsızlanan Aleyna gelinin nasıl bir ev sahibi olacağı merak konusu. Haftanın finalinden sadece  bir gün önce yarışacak olan Aleyna gelinin sunumları, yemekleri, ev sahipliği ve düğününden çeyizine kadar her bir detay tek tek değerlendirilecek. Peki, Gelin Evi 16 Haziran 2022 puan tablosu açıklandı mı? Gelin Evi 16 Haziran 2022 Aleyna kaç puan aldı? Gelin Evi 16 Haziran 2022 Aslı Hünel kaç puan verdi?
Gelin Evi 16 Haziran kim kazandı? İşte detaylar…

Gelin Evi 16 Haziran 2022 Puan Tablosu (Aleyna)

Gelin Evi’nin 16 Haziran 2022 Perşembe gününe ait yeni bölümünde yarışan isim Aleyna gelin oluyor. Bugün haftanın finalinden sadece bir gün önce mücadele edecek olan Aleyna Hanımın alacağı puanlar büyük bir merakla bekleniyor. Henüz Aleyna gelinin puan tablosu açıklanmadı. Puanlar açıklandıktan hemen sonra detayları sizlerle paylaşacağız…

Gelin Evi'nin 16 Haziran 2022 Perşembe gününde yarışan ismi Aleyna gelinin rakiplerinden aldığı puanlar şöyle;

Mine: 6 puan

Gamze: 5 puan

Nazlı: 4 puan

Sevilay: 6 puan

Aslı Hünel: 7 puan

Toplam: 28 puan

Gelin Evi Büyük Ödül Ne?

Gelin Evi’nde hafta içi 5 gün boyunca mücadele eden yarışmacılar arasından tüm hafta boyunca rakiplerinden en yüksek puanı alan bir kişi haftanın finali olan Cuma gününde birinci oluyor ve 10 adet çeyrek altını almaya hak kazanıyor. Gelin Evi, Aslı Hünel’in muhteşem sunumuyla hafta içi her gün saat 12.10’da Show TV’de.