Gelin Evi programının sunucusu Aslı Hünel kimdir? Gelin Evi programı ne zaman yayınlanıyor?

TAKİP ET

Show TV'de yayınlanmaya başlanan Gelin Evi programı dikkatleri çekti. Gelin Evi programının sunucusu olan Aslı Hünel'in kim olduğu araştırılıyor. Gelin Evi programının sunucusu Aslı Hünel kimdir? Ayrıca vatandaşlar programın ne zaman yayınlandığını da araştırmaktadır. Gelin Evi programı ne zaman yayınlanıyor? Bu haberimizde Gelin Evi'ne ilişkin detayları sizler için derledik. İşte Gelin Evi programıyla ilgili detaylar...

Reklam
Reklam

Sevilen ekran yarışması Gelin Evi yeniden seyirciyle buluşuyor. Programın sunuculuğunu Aslı Hünel üstlendi ve her gün 5 yeni evli gelin  birbirini ziyaret edecek. Peki gelin evi ne zaman başladı?

Gelin Evi programı

 Gelin evi, gelinin çeyizi, tanıtımı ve özenle hazırlanmış sofrası 13 Aralık Pazartesi günü seyircilerin karşısına çıktı. Her gün birbirini ziyaret eden 5 gelin, sezon boyunca  10 altın ödüül için yarışacak. 20 Aralık Pazartesi günü ekrana 2.bölümüyle gelen program her Pazartesi saat 12:15'te Show TV'de olacak.Peki programı sunan Aslı Hünel kimdir?

Aslı Hünel kimdir?

Türk klasik müzik sanatçısı Aslı Hünel, 4 Haziran 1977'de doğdu. Annesi Arap, babası Selanik göçmenidir. Aslı Hünel, müzik kariyerine Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde başladı.14 yaşından beri  şan dersleri almıştır.

Türkiye'nin farklı lokasyonlarında verdiği konserlerle müzikseverlerle buluşan Aslı Hünel, "Bambaşka" albümündeki eserlerin editörlüğünü yapmaya devam etmektedir.

Oyuncu Saruhan Hünel ve şarkıcı Aslı Hünel'in babası Mehmet Fevzi Hünel'in koronavirüse yakalandığında ünlü kardeşler, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla takipçilerinden yardım istedi. Mehmet Fevzi Hünel 10 Ekim 2020 tarihinde vefat etmişti. Aslı Hünel'in eşi Savaş Yurtsever, KOLUMAN Otomotiv'de otomobil satış müdürü olarak görev yapmaktadır. 1975 doğumlu olan Yurtsever aynı zamanda iş adamı kimliğiyle de tanınmaktadır.

Gelin Evi Gelin Evi sunucusu kim? Aslı Hünel