Gelin Evi Show TV 27 Nisan 2022 puanları! Gelin Evi 27 Nisan 2022

TAKİP ET

Show TV'nin ilgiyle takip edilen yarışma programı Gelin Evi'ndde yeni hafta hız kesmeden devam ederken hafta ortası da geldi çattı. Haftanın finaline doğru adım adım ilerleyen yarışmacılar hem çok heyecanlı hem de birincilik için çok istekli.

Reklam
Reklam

Show TV’nin ilgiyle takip edilen yarışma programı Gelin Evi’ndde yeni hafta hız kesmeden devam ederken hafta ortası da geldi çattı. Haftanın finaline doğru adım adım ilerleyen yarışmacılar hem çok heyecanlı hem de birincilik için çok istekli. Misafirperverlikten temizliğe, el lezzetinden çeyizlerine kadar tüm hünerleriyle kapılarını rakiplerine açan gelinler gelenek ve göreneklerine kadar her şeyleriyle yarışmanın içinde oluyor. Peki, Gelin Evi 27 Nisan 2022 puanları açıklandı mı? Gelin Evi 27 Nisan 2022 puan durumu ne? İşte detaylar…

Gelin Evi 27 Nisan 2022 Puanları

Gelin Evi’nde 27 Nisan 2022 Çarşamba gününe ait puan tablosu açıklanmadı. Gelin Evi yarışmacıları bugün Fadime Hanımın evine konuk olacaklar. Fadime Hanımın puan tablosu açıklandıktan hemen sonra sizleri bilgilendireceğiz…

Gelin Evi'nin bugünkü yarışmacısı Fadime Hanımın rakiplerinden aldığı puanları aşağıda inceleyebilirsiniz.

Merve Hanım- 6 puan

Ayşe Hanım- 5 puan 

Seda Hanım- 7 puan

Esra Hanım- 6 puan

Aslı Hünel- 8 puan

Toplam- 32 puan




Gelin Evi 26 Nisan 2022 Puanları

Show TV Gelin Evi’nin dün ekrana gelen bölümünde yarışmacılar Ayşe Hanımın evine konuk oldu. 27 yaşında ve 1,5 yıllık evli olan Ayşe Hanımın çeyizleri serilerek incelendi ve düğün fotoğraflarına bakılarak tüm detaylar en ince ayrıntısına kadar değerlendirildi. Dün ekrana gelen yeni bölümde yarışmacı gelin Ayşe Hanımın hangi rakibinden kaç puan aldığını aşağıda bulabilirsiniz.

Merve- 5 puan

Seda- 6 puan

Fadime- 8 puan

Esra- 5 puan

Aslı Hünel- 8 puan

Toplam- 32 puan

Show TV Gelin Evi Formatı Ne?

Show TV ekranlarında yayınlanan ve hafta içi her gün ekrana gelen yarışma programı Gelin Evi’nin formatı meraklıları tarafından araştırılıyor. Aslı Hünel’in sunumuyla ekrana gelen programda yeni evli gelinler, mutfaktaki hünerlerinden gelenek ve göreneklerine kadar her bir konuda kıyasıya bir mücadele veriyor. Aldıkları evlilik tekliflerinden düğün videolarına, düğünde takılan altınlardan çeyizlerine kadar tüm detayların tek tek incelendiği programda her hafta yeni yarışmacılar yer alıyor. Haftanın finali gününde ise en yüksek puana sahip olan gelin 10 adet çeyrek altının sahibi oluyor.