Gelin Halayı filmi nerede çekildi? Gelin Halayı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?

TAKİP ET

Bu akşam kanal D ekranlarında TV'de ilk kez yayınlanacak olan Gelin Halayı filmi merak konusu oldu. 2021 yapımı filmle ilgili merak edilen pek çok detaya yanıt aranıyor. Özellikle oyuncu kadrosu ve konusu merak edilen filmin tanıtımı ekrana damga vurdu. Yerli komedi filmi olan Gelin Halayı adlı filmle ilgili tüm detaylar araştırılıyor.

Reklam
Reklam

Bu akşam kanal D ekranlarında TV’de ilk kez yayınlanacak olan Gelin Halayı filmi merak konusu oldu. 2021 yapımı filmle ilgili merak edilen pek çok detaya yanıt aranıyor. Özellikle oyuncu kadrosu ve konusu merak edilen filmin tanıtımı ekrana damga vurdu. Yerli komedi filmi olan Gelin Halayı adlı filmle ilgili tüm detaylar araştırılıyor. İyi niyetli bir gencin aşk hikayesini ve başına gelen birbirinden komik olayları anlatan Gelin Halayı filminin nerede çekildiği de merak konusu. Filmin oyuncu kadrosunda yer alan isimler de izleyicinin merak ettiği konuların başında geliyor. Peki, Kanal D Gelin Halayı filmi konusu nedir? Gelin Halayı nerede çekildi? Gelin Halayı oyuncu kadrosunda kimler var? Gelin Halayı filmi konusu nedir? İşte detaylar…

Gelin Halayı Filmi Konusu

Saf ve iyi niyetli bir genç olan Ali, aynı köyde yaşadığı Fatma’ya deli divane aşıktır. Fatma’nın babası Fevzi ise kızı için çok yüklü bir başlık parası istemektedir. Almanya’dan geldiğini söyleyen Alaeddin de Fatma ile evlenmek ister. Fevzi ise kızı Fatma’ya talip olan Ali ve Alaeddin için bir açık artırma sistemi kurar ve kızını 450 bin TL başlık parası ile Alaeddin’e verir. Ali ise bir akşam Fatma’yı Alaeddin’in arabası ile yayla evine kaçırır. Fatma, kendisini kaçıran Ali’den imam nikahının kıyılmasını ister. Fatma’nın bu isteği sonrasında Ali köyden imamı da kaçırır. İmam ise nikahın kıyılması için 2 tane şahit lazım der. Ali bu kez köyün davulcusu ve zurnacısını da kaçırır. Fatma bu sefer annesinin de yanında olmasını ister. Ali hem Fatma’nın annesi hem de kendi annesini kaçırır. Anneler ise geldiğinde resmi nikah isterler. Ali bu sefer nikah memurunu kaçırır. Nikah memuru da geldiğinde anneler bu kez halay çekmek isterler ancak kalabalık olmadığı için şikayet ederler. Ali bu sefer köylünün çoğunu kaçırır. Artık her şey tamamlanırken ve herkes halay çekip eğlenirken Alaeddin ve Fevzi düğünü basar. Jandarma gelir ve Alaeddin’i dolandırıcılıktan yakalar. Bu olaydan sonra Fevzi kızı Fatma’yı Ali’ye vermeye razı olur. 

Gelin Halayı Oyuncu Kadrosu

2021 yapımı filmin senaryosu Bekir Kerem Kurt’a aittir. Gelin Halayı filmi oyuncu kadrosunda Tuğba Melis Türk, Halil İbrahim Kurum, Selahattin Taşdöğen, Faik Ergin, Binnur Şerbetçioğlu, Metin keçeci, Cem Cücenoğlu ve Aydan Burhan gibi ünlü isimler yer alıyor.