Gelinim Mutfakta 28 Nisan 2022 puanları! Gelinim Mutfakta 28 Nisan 2022 günün birincisi kim oldu?

TAKİP ET

Gelinim Mutfakta puan durumu 28 Nisan 2022 günü için yine seyirciler tarafından merakla araştırılan başlıklar arasında bulunuyor. Haftanın finali öncesinde bugün gelinler performanslarını gösteriyor ve finale doğru adım adım ilerlerken yüksek puanlar almaya çalışıyor. Aynı zamanda bugün gelinler ceza almadan devam etmek zorunda. Peki, Gelinim Mutfakta 28 Nisan 2022 puan durumu nasıl oldu? Gelinim Mutfakta 28 Nisan 2022 günün birincisi kim oldu?

Reklam
Reklam

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yeni sunucusu Nursel Ergin'in sunumu ile yayınlanan gelinim mutfakta yarışması izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Gelinim Mutfakta'da birbirinden iddialı 4 yarışmacı mutfakla finallerini gösterirken kayınvalideleri ise kendi gelinlerinin tabağını bularak doğru puanlama yapmaya çalışıyor. Bu haftanın finali yarın yapılacak. Artık final öncesi gelinler için son çıkış günü geldi. O nedenle bugün yapılacak olan puanlama son derece önemli. Gelinler bugün yüksek puanlar almak Ve tabii ki de puanlamada avantajlı duruma geçmek için ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyor. Peki, Gelinim Mutfakta 28 Nisan 2022 puanları nasıl oldu? Gelinim Mutfakta 28 Nisan 2022 kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 28 Nisan 2022 puan durumu

Gelinim Mutfakta 28 Nisan 2022 puan durumu sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Birbirinden iddialı 4 yarışmacı Bugün de mutfağa giriyor, hünerlerini gösteriyor ve kayınvalideler den yüksek puan almak istiyor. Gelinim Mutfakta gelinleri haftanın finali öncesinde avantajlı duruma geçebilmek için tüm yeteneklerini göstermeye kararlı. Elbette mutfakta rekabet devam ederken tartışmalarında dozu yükseliyor. Peki, Gelinim Mutfakta puan durumu 28 Nisan 2022 nasıl oldu? 28 Nisan Gelinim Mutfakta puanları şöyle oldu:
Miyase: 22 puan
Damla: 15 puan
Bahar: 12 puan
Senanur: 12 puan

28 Nisan Gelinim Mutfakta günün birincisi kim oldu?

Haftanın finali öncesinde Gelinim Mutfakta'da bugün son puanlamalar yapılıyor Yarın haftalık puan durumu ortaya çıkacak. Elbette gelinler bugünü en iyi şekilde kullanmak ve en yüksek puanları almak istiyor. Gelinim Mutfakta 28 Nisan 2022 günün birincisi kim oldu sorusunun yanıtı belli oldu. Günün birincisi ve çeyrek altının sahibi gelin Miyase oldu.