Gelinim Mutfakta 29 Nisan 2022 kim elendi? Gelinim Mutfakta 29 Nisan haftanın birincisi kim oldu, bilezikleri kim kazandı?

TAKİP ET

Kanal D ekranlarında Nursel Ergin'in sunumu ile hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta haftanın finali bölümü ile ekrana geliyor. Gelinim Mutfakta 29 Nisan 2022 haftanın finalinde kim elendi, kim kazandı sorularının yanıtı izleyiciler tarafından da yoğun bir şekilde araştırılıyor. Peki, gelinim mutfakta 29 Nisan 2022 kim elendi? Gelinim Mutfakta'da bu hafta kim birinci oldu? Gelinim mutfakta 29 Nisan 2022 puan durumu sonuçları ve haftanın birincisi haberimizde…

Reklam
Reklam

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve reyting rekorları kıran yarışmalardan Gelinim Mutfakta'da haftanın finali başlıyor. Haftanın finali adresinde mutfağa giren gelinler yüksek puanlar alabilmek için tüm maharetlerini göstermekle beraber birbirleri ile didişmeyin de ihmal etmiyor. Gelinler kadar kayınvalideler de bu rekabetin içerisinde olurken onlar arasında tartışmalar bitmiyor. Peki Gelinim Mutfakta 29 Nisan 2022 bu hafta kim elendi? Gelinim Mutfakta 29 Nisan 2022 haftanın birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 29 Nisan puanları ve detaylar haberimizin devamında…

Gelinim Mutfakta 29 Nisan 2022 puanları

Ekranların ilgiyle takip edilen yarışma programlarından olan Gelinim Mutfakta'da haftanın finali bölümünde Gelinler son puanlamalar için mutfağa giriyor. Bu hafta da gelenek bozulmuyor ve Gelinler mutfakta tatlı yapıyor. Kayınvalideler ise kendi gelinlerinin tabağını bulmak ve yüksek puanlar verebilmek için adeta birbiriyle mücadele ediyor. Gelinim Mutfakta 29 Nisan 2022 çeyrek altın ödülünü kazanan isim Senanur oldu. 

Gelinim Mutfakta 29 Nisan 2022 kim elendi?

Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın finali demek aynı zamanda veda demek. Hafta başından bu yana en düşük puanları alan yarışmacı bugün yarışmaya veda edecek. Gelinim Mutfakta 29 Nisan 2022 kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. Bu hafta elenen isim BAHAR oldu. 

Gelinim Mutfakta 29 Nisan 2022 haftanın birincisi kim oldu?

Gelinim mutfakta yarışmasında ilgi ile takip eden izleyiciler elenen yarışmacı kadar haftanın birincisi olan yarışmacı da merak ediyor. Bu hafta en yüksek puanları toplayan ve haftanın birincisi olmayı hak eden yarışmacı aynı zamanda 5 altın bilezik ödülünün de sahibi olacak. Gelinim Mutfakta 29 Nisan 2022 haftanın birincisi 75 puanla SENANUR oldu.