Gelinim Mutfakta'da skandal anlar! Kurgunun dibine vurdular, özel hayatı ifşa ettiler

TAKİP ET

Gündüz kuşağında yayınlanan programlar son dönemlerde reyting uğruna her şeyi yapmayı göze alıyor. O programlardan biri de Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışması. Nursel Ergin'in sunumu ile ekrana gelen yarışmanın son bölümüne skandal anlar damga vurdu. Gelinim Mutfakta yarışmacısı gelinin nişanlısına özel görüntüler izletilirken, gelin yarışmada bayıldı.

Reklam
Reklam

Televizyon ekranlarında yayınlanan gündüz kuşağı programları artık reyting uğruna ne yapacağını şaşırmış durumda. Bugün Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında da benzer anlar yaşandı. Gelinim Mutfakta yarışmacısı gelinlerden birinin nişanlısına özel görüntüler izletilince gelin bayıldı. Ekran başında izleyenler ise olayın tamamen tiyatro olduğunu belirterek tepki gösterdi.
 

Kurgunun dibine vurdular

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta 13 Haziran 2022 yeni bölümünde ekran başında izleyenlere pes dedirten anlar yaşandı. Gelinim Mutfakta yarışmasında yaşananlar sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Yarışmada sunucu Nursel Ergin yarışmacılardan Damla’ya Whatsapp’tan gelen bir görüntüyü izletti. Görüntülerde Damla’nın nişanlısı iş yerine personel almak için bir kadınla görüşme yapıyordu.  Ancak bu görüşmedeki samimi anlar Damla’yı çileden çıkardı. Bir süre sonra yere yığılan Damla’nın sinir krizi geçirdiği öne sürüldü.

Oyunculuk kokan anlar

Görüntüler kısa süre içinde sosyal medyanın da gündemine oturdu. Damla’nın programda bayılmasına kötü oyunculuk yorumu yapan sosyal medya kullanıcıları aynı zamanda özel hayatın en ince ayrıntısına kadar gündüz kuşağı programlarında teşhir edilmesine de sert tepki gösterdi.