Gelinim Mutfakta sezon finali ne zaman 2022? Gelinim Mutfakta ne zaman bitecek?

TAKİP ET

Gelinim Mutfakta sezon finali ne zaman 2022? Gelinim Mutfakta sezon finali tarihi belli oldu mu? Gündüz kuşağının en çok izlenen yarışmalarından Gelinim Mutfakta'nın sezon finali merak ediliyor. Bu hafta Gelinim Mutfakta yarışması Altın Final haftası ile ekrana geliyor. Peki Gelinim Mutfakta 2022 sezon finali ne zaman olacak?

Reklam
Reklam

Gelinim Mutfakta altın final haftası başladı. İzleyenlerin büyük bir heyecanla takip ettiği yarışma programı adım adım sezon finaline doğru ilerliyor. Altın final haftası sonunda yarışma sezon finali yapacak. Peki, Gelinim Mutfakta sezon finali ne zaman 2022? Gelinim Mutfakta ne zaman bitecek?

Gelinim Mutfakta yarışması Nursel Ergin’in sunumu ile hafta içi her gün izlenme rekorları kırmaya devam ediyor. Bu sezon yarışma için bir hayli olaylı başlamış ve üst üste sunucu değişikliğine gidilmişti. Yapımcılar son olarak Nursel Ergin’in yarışmayı sunmasına karar verirken sezon finali tarihi de merak edilmeye ve araştırılmaya başlandı. Peki, Gelinim Mutfakta sezon finali ne zaman olacak? 2022 Gelinim Mutfakta sezon finali tarihi açıklandı mı?
 

Gelinim Mutfakta altın final haftası başladı

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında bu hafta altın final haftası yapılıyor. Gelinim Mutfakta altın final haftasında da yine iddialı yarışmacılar performanslarını ortaya koyuyor. Nursel Ergin’in sunduğu yarışmada altın final haftası sadece bir hafta ile sınırlı değil. 4 hafta boyunca devam edecek olan altın final haftasında 20 bilezik yerine 25 bilezik dağıtılacak. Üstelik gelinim mutfakta altın final haftasında yarışmacılar da daha öncesinden yarışmış ve herkesin sevdiği isimler olacak.
 

Gelinim mutfakta sezon finali 2022 ne zaman?

Diğer yandan Gelinim Mutfakta sezon finali 2022 ne zaman sorusunun yanıtı da altın Final haftası ile birlikte belli olmuş oldu. Gelinim Mutfakta yarışması Temmuz ayının ortalarında sezon finali yaparak ekranlara veda edecek. Gelinim Mutfakta 2022-2023 sezonu olacak mı sorusunun yanıtı ise henüz kesinleşmedi. Yaz aylarında kanal ve yapımcı arasında yapılacak olan görüşmeler sonucunda gelinim mutfakta yarışmasının akıbeti netleşecek.