Gelinim Mutfakta yarışmasının sunucusu kim oldu?

TAKİP ET

Gelinim Mutfakta yarışması Kanal D'nin sevilen programlarından biridir. Gelinim Mutfakta yarışmasının bu haftaki sunucusu merak ediliyor. Gelinim Mutfakta yarışmasının sunucusu kim oldu? Bu haberimizde Gelinim Mutfakta yarışmasının sunucusu ile ilgili detayları sizler için derledik. İşte Gelinim Mutfakta yarışmasının bu haftaki sunucusu...

Reklam
Reklam

 Gelinim Mutfakta yarışmasının bu haftaki sunucusu Nursel Ergin oldu.  Kanal D'nin heyecanlı yarışma programı "Gelinim Mutfakta" her Pazartesi günü ekrana geliyor ve izleyenleri eğlendirmeye devam ediyor.Gündüz kuşağına renk katan yarışma programıdır. Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta'nın yeni bölümleri hafta içi her gün  13.00'da ekranlara geliyor. Peki, Nursel Ergin kimdir?

Nursel Ergin kimdir?

Nursel  Ergin bu yıl 41 yaşına girdi. Nursel Ergin, 30 Temmuz 1980'de İstanbul'da doğdu. Yetimhanede büyüyen  Nursel Ergin, 18 yaşındayken Bengü Çınar adında bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Bengu Çınar'ın babasının adı sosyal medyada sık sık merak uyandırdı ancak medyayla paylaşılmadı.

Nursel Ergin: "Var mısın Yok musun?" yarışmasında ünlü oldu.. Bu yarışma sayesinde samimi, içten ve esprili karakteriyle seyircilerin gönlünü kazanmış, hayat hikayesiyle de onda derin izler bırakmıştır.

Nursel Ergin, yarışma  sonrası Cam Kırıkları adlı dizide Suna'ya hayat verdi. Dizi bittikten sonra 'Mutfağım' adlı yemek programı ile seyirciyle buluştu. Nursel Ergin'in yemek programı dikkatleri üzerine çekti ve 2015 yılında Nursel'in Mutfağı ile dikkatleri çekti.Nursel  Ergin'in eşinin adı Murat Akyer olarak bilinmektedir.

Gelinim Mutfakta Gelinim Mutfakta yeni sunucu kim? Nursel Ergin