Gelinim Mutfakta'yı gelecek hafta kim, hangi ünlü sunacak?

TAKİP ET

Kanal D'nin sevilen programı olan Gelinim Mutfakta da kaynanalar ve gelinler arasındaki rekabet hız kesmeden devam ediyor. Demet Akalın'ın programdan ayrılması ile değişen formatta programda her hafta bir ünlü isim ağırlanıyor. Herkesin merakla beklediği programda bu hafta hangi isim sunucu olacak. İzleyiciler tarafından 22- 26 Kasım tarihleri arasında programda hangi ünlü ismin olacağı araştırılıyor. İşte tüm detaylar…

Reklam
Reklam

Kanal D ekranlarında gündüz kuşağında yayınlanan Gelinim Mutfakta programı her hafta bir ünlü ismi ağırlamaya başladı. Haliyle izleyiciler de 22- 26 Kasım tarihleri arasında programı kimin sunacağını merak ediyor. Hafta içi her gün 13.00’da ekranlara gelen programda gelinler ve kaynanalar arasındaki kıyasıya rekabet devam ediyor. Demet Akalın’ın sunuculuk koltuğundan ayrılmasıyla her hafta bir ünlüyü ağırlamaya başlayan program şimdiye kadar Songül Karlı, Mehmet Ali Erbil, Safiye Soyman ve Nursel Ergin gibi birçok isimi konuk etti.
Ekranlara damga vuran programda bu hafta Ezgi Sertel yer alacak. Yaptığı yemek programlarıyla adından sıkça söz ettiren Ezgi Sertel, bu hafta gelinim mutfakta sunucusu oldu. Peki Ezgi Sertel kimdir?

Ezgi Sertel Kimdir?
Sunucu ve oyuncu olan Ezgi Sertel 1 Ekim 1981'de Karabük'ün Safranbolu ilçesinde dünyaya geldi. Ezgi Sertel, İstanbul Üniversitesi Orman Mühendisliği bölümünde mezun oldu. 2007 yılında ekranlarla tanışan Sertel’i, herkes Zeynep Öğretmen karakteriyle tanıdı. Oyunculuğun yanı sıra sunuculuk da yapan Ezgi Sertel, Show TV'de yayınlanan Lezzet Haritası isimli programla Anadolu'yu karış karış gezerek Türkiye’nin birbirinden lezzetli yemeklerini ve eşsiz kültürünü izleyicilerine aktardı. Ezgi Sertel, en son 7 Eylül 2020 tarihinde TRT 1 ekranlarında yayına giren Fazlası Zarar adlı yarışma programının sunuculuğunu yaptı.
 

gelinim mutfakta sunucusu kim gelinim mutfakta 22 26 kasım sunucusu