Gelir belgesiz kredi veren bankalar hangileridir?

TAKİP ET

Bankaların kredi hizmetlerinden yararlanmak için bazı şartlara uygun olunması gerekmektedir. Buna ek olarak bankalar kredi vermeden önce bazı belgeler istemektedir ve bu belgelerden biriside gelir belgesidir. Peki, gelir belgesi olmadan kredi veren bankalar var mı? Gelir belgesi olmadan kredi veren bankalar hangileridir?

Reklam
Reklam

Gelir belgesine bakılarak ödeyebileceğiniz kredi miktarı belirlenir ve buna göre kredi çekebilirsiniz. Bu yüzden acil nakit ihtiyacı olan birçok kişi bankaların sağladığı bu imkanından yararlanamıyor. Fakat, bazı bankalar artık gelir belgesi istemeden de kredi hizmeti sunmaya başlamıştır. İşte gelir belgesi istemeden kredi imkanı sağlayan bankaları sizler için derledik. 

ING Bank gelir belgesiz kredi 

Kurumsal ve bireysel bankacılık hizmetleri sunmakta olan ING Bank’tan gelir belgen olmaksızın kredi çekebilirsiniz. ING Bank diğer bankalara oranla daha düşük faiz oranları uygulamaktadır ve 48 ay vadeli kredi imkanı sunmaktadır. ING Bank’tan gelir belgeniz olmadan en yüksek 50.000 TL’ye kadar kredi çekebilirsiniz.  

Daha detaylı bilgi için ING Bank internet sayfasını buraya tıklayarak ziyaret edebilirsiniz. 

Enpara gelir belgesiz kredi 

Enpara, QNB Finansbank tarafından kurulan bir dijital bankacılık hizmetidir. Özellikle de EFT ve Havale ücreti almamasıyla ve sunmuş olduğu diğer avantajlarla son yıllarda en çok tercih edilen hizmetlerden biri haline gelmiştir. Tüm işlemlerinizi şubeye gitmeden kolaylıkla halledebilirsiniz. 

Enpara’da gelir belgesi göstermeden 60 ay vadeye kadar uygun faiz oranlarında kredi kullanabilirsiniz. Fakat, Enpara’da gelir belgesi olmadan kredi çekmek için öncelikle Enpara kullanıcısı olanız gerekmektedir. 

Enpara hesabı açmak için internet sayfası üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Başvurunuzu yaptıktan sonra ne zaman isterseniz evinize bir personal gönderilir. Böylece hesabınızı dakikalar içerisinde kolayca açabilirsiniz. Gelir belgesi olmadan kredi çekebilmek için de Enpara mobil uygulamasını telefonunuza indirmeli ve giriş yapmalısınız. Uygulamada yer alan ‘Krediler’ kısmına gelerek gelir belgenizi göstermeden en fazla 60 bin TL’ye kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. 

Detaylı bilgi almak için Enpara’nın resmi internet sitesini buraya tıklayarak ziyaret edebilirsiniz. 

Garanti Bankası ilk kredim 

Daha önce hiç kredi çekmediyseniz, gelir belgeniz olmadan da Garanti bankasından kredi çekebilirsiniz. Garanti Bankası’nın bu hizmetinden yararlanabilmek için sağlamanız gereken bazı şartlar vardır. Bu şartlar ise şöyledir: 

Daha önce ihtiyaç, konut veya otomobil kredisi çekmiş olmamak 

Sicilinizin temiz olması 

Herhangi bir kredi kartı borcunuzun olmaması 

İlk Kredim kampanyası için istenilen şartları sağladığınızda 100.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli kredi çekebilmeniz mümkün. Uygulanacak faiz oranı ise %2,24’tür. 

TEB gelir belgesiz ihtiyaç kredisi 

CEBTETEB, Türkiye Ekonomik Bankasının sunduğu bir dijital bankacılık hizmetidir. CEPTETEB’lede herhangi bir belge göstermeden kolaylıkla internet bankacılığıyla veya mobil bankacılıkla ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz.  

Kredi başvurunuz kredi notunuza göre değerlendirilecektir. TEB’le çekebileceğiniz en yüksek kredi limiti 12.500 TL’dir. 

Ev hanımlarına gelir belgesi olmadan kredi veren bankalar 

Ev hanımlarının kendilerine ait bir gelir belgesi bulunmadığından dolayı birçok banka ev hanımlarına özel kredi hizmetleri tasarlamaktadır. Bankadan bankaya değişiklik gösteren faiz oranları genellikle 60 ay vade imkanı sunmaktadır. 

İşte ev hanımlarına gelir belgesi olmadan kredi veren bankalar: 

Akbank 

Garanti Bankası 

ING Bankası 

İş Bankası 

Odeabank 

TEB 

Vakıfbank 

Ziraat Bankası 

gelir belgesi gelr belgesi istemeyen bankalar kredi başvurusu banka kredisi kredi