Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi oyuncuları! Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi konusu

TAKİP ET

Show TV'nin yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi ile ilgili merak edilenlere yanıt aranıyor. Bu akşam ilk bölümüyle görücüye çıkacak olan yeni dizi ile ilgili merak edilen pek çok detay var. Özellikle dizinin oyuncu kadrosu ve konusu merak edilenlerin başında geliyor. Oyuncu kadrosu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen izleyiciler araştırmalarına devam ederken dizinin konusu ve daha pek çok detay da merakla araştırılıyor.

Reklam
Reklam

Show TV’nin yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi ile ilgili merak edilenlere yanıt aranıyor. Bu akşam ilk bölümüyle görücüye çıkacak olan yeni dizi ile ilgili merak edilen pek çok detay var. Özellikle dizinin oyuncu kadrosu ve konusu merak edilenlerin başında geliyor. Oyuncu kadrosu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen izleyiciler araştırmalarına devam ederken dizinin konusu ve daha pek çok detay da merakla araştırılıyor. Show TV ekranlarında yeni bir dizi başlıyor. Yaz aylarına damgasını vurması beklenen Gelsin Hayat Bildiği gibi dizisi yayınlanan tanıtımlarıyla tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Dizinin ilk bölümü büyük bir merakla beklenirken yapım hakkında da merak edilen pek çok konu var. Peki, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi konusu nedir? Gelsin Hayat Bildiği Gibi nerede çekiliyor? Gelsin Hayat Bildiği gibi hangi gün, saat kaçta başlıyor? İşte tüm merak edilenler…

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisi Oyuncu Kadrosu

-    Özge Özberk
-    Devrim Özkan

-    Mustafa Açılan

-    Nilsu Berfin Aktaş

-    Özgü Delikanlı

-    Ayşe Kırca

-    Sanem Babi

-    Onur Özer

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisi Konusu

Yıllar önce zorunlu hizmetini bir askeri hastanede yaptığı sıralarda tanıştığı Sadi ile büyük aşk yaşayan Derya, Sadi Payaslı’nın bir veda mektubu bırakarak ortadan kaybolmasıyla büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştır. Derya ve Sadi’nin yeniden yollarının kesişmesi ise yıllardır gizli kalan sırların ortaya dökülmesine sebep olacaktır. Sadi Payaslı’nın hayatı yıllardır bir an olsun unutamadığı sevdiği kadın Derya ile karşılaştıktan sonra daha da düğüm olacaktır. Tüm kirli geçmişini geride bırakan ve polisle yaptığı işbirliği sonucunda Coğrafya öğretmeni olarak yepyeni bir hayata başlayan Sadi Payaslı ve atandığı Karabayır Lisesi’ndeki yolu ıslahevinden geçmiş olan beş gencin dikkat çeken hikayesini ekrana taşıyacak olan yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi 21 Temmuz 2022 Perşembe (bu akşam) saat 20.00’de Show TV’de başlıyor.