Genç milyarder helikopterde selfie yapmaya çalışırken paramparça oldu

TAKİP ET

Yunanistan'ın dünyaca ünlü tatil adası Mykonos'a giden 21 yaşındaki İngiliz Milyarder helikopterden inerek selfie yapmak isterken canından oldu. Fotoğraf çekmeye çalışırken geri geri giden İngiliz Milyarder, kuyruk pervanesinin çarpması sonucunda feci halde can verdi. İngiliz gencin Milyarder bir ailenin varisi olduğu ortaya çıktı.

Reklam
Reklam

Yunanistan'ın Mykonos Adası'nda tatil yaptıktan sonra geri dönmek için bindikleri helikopterden inerek selfi yapmak isteyen 21 yaşındaki İngiliz turist feci şekilde can verdi. İngiliz gencin selfi yapmak için helikopterden indiği ve geri geri gittiği sırada helikopter pervanesine çarptığı öğrenildi.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ AÇIKLAMA YAPTI

İngiltere’de çok zengin bir ailenin verisi olduğu öğrenilen 21 yaşındaki gencin ölümüne ilişkin Emniyet Müdürlüğü de açıklama yaptı. Açıklamada olayın 25.07.2022 tarihinde saat 18:00 sıralarında meydana geldiği belirtilirken 21 yaşındaki Patrick Jack Fenton isimli gencin özel helikopterin piste inmesinin ardından helikopterden inerek geri geri gittiği belirtildi. Açıklamanın devamında helikopter pervanesinin 21 yaşındaki gencin kafasına arkadan çarptığı belirtilirken gencin olay yerinde hayatını kaybettiği ifade edildi.

ZENGİN BİR AİLENİN VARİSİ ÇIKTI

Yunanistan polisi İngiliz gencin ölümü ile ilgili soruşturma başlatırken hayatını kaybeden gencin zengin bir ailenin Valisi olduğu ortaya çıktı. Alınan bilgiye göre milyarder genç annesi babası ve iki kardeşi ile birlikte tatil yapıyordu. Ailesinin gözü önünde hayatını kaybeden genç Yunanistan ve İngiltere'de büyük Yankı uyandırdı. Ayrıca helikopter pilotunun güvenlik önlemleri almadan ve motoru durdurmadan yolcuların inmesine izin vermesi de tepki çekti.