Getir maaşları açıkladı! Getir de kurye maaşları ne kadar? Getir de kurye olma şartları nelerdir?

TAKİP ET

Son günlerde en çok tercih edilen meslek gruplarından kuryelerin maaşları ve çalışma şartları merak konusu oldu. Getir moto kurye olmak için şartlar nelerdir sorusu sıkça sorulmaktadır. 2022 yılında getir kurye maaşları ne kadar? Getir de kurye olmak için şartlar nelerdir?

Reklam
Reklam

2022 yılına ait maaş listesi henüz yayınlanmadı. Fakat 2021 yılının sonlarında asgari ücretin artması sonucunda getir kuryelerinin maaşlarında da değişiklik yapılacağı bekleniyor. maaşlarının üzerine ek ödeme alındığı söylenen getir kuryelerinin maaşı merak konusu oldu. Getir kurye olmak için yerine getirilmesi gereken şartlar ise sıkça araştırılmaktadır. Getir kurye maaşları ne kadar? Getir de kurye olabilmek için şartlar nelerdir? İşte detaylar...

Getir moto kurye maaşları

2021 yılında getir moto kuryeleri net maaş 3.200 TL olup üstüne 300 TL yemek parası almaktadırlar. Fakat Aralık ayında asgari ücretin artış göstermesiyle maaşlarda da yenilik olacağı beklenmektedir. Kuryelerin özellikle çalışma saatleri herkesin kafasını karıştırmaktadır. Getir firmasının kuryelerinin 15 saat çalıştığı bilinmektedir. Bu nedenle getir kuryelerinin maaşlarının hesaplamaları diğerlerine göre değişiklik göstermektedir. Getir kurye maaşları 3200 TL ve 9000 TL arasında değişiklik göstermektedir. 

Getir de maaşı etkileyen faktörler:

Motorun sahibi olup olmadığınız

Günlük çalışma saati

Günlük bıraktığınız paket sayısı

Getir kurye şartları

Gelen siparişlerde hızlı olması

Motor kullanma kabiliyetine sahip olması

Motor kullanımı açısından gerekli ehliyete sahip olması 

Güven vermesi

Siparişin eksiksiz tam zamanlı ve sağlam teslim edilmesi

Getir üyelik açma 

Kısa süre içerisinde yaygınlaşan getir evde çocuklu olan kadınlar ve yaşlılar için oldukça önemli iş görmektedir. İnsanlar yaşam şartlarına uyum sağlayabilmek için her geçen gün daha hızlı hareket etmektedir. Bu durumlar da ise her şeye yetişilmediğinden getir iş başında diyebiliriz. Kolay şekilde getire üye olmak oldukça yaygınlaştı. Uygulama üzerinden üye olarak kısa sürede ihtiyaçlarınıza sahip olabiliyorsunuz. Online sistem üzerinden kolayca sipariş vermek ve sizin adınıza oluşturulan siparişin hızlı ve eksiksiz teslim edilmesi zamandan tasarruf etmenizi sağlamaktadır. 

Getir kapıda ödeme nakit

Vatandaşların sipariş verirken en merak ettiği sorulardan olan nakit ödeme şekli için açıklama yapıldı. Getir yemek sisteminde geçerli olan kapıda nakit ödeme şekli olarak bilinmektedir. iş ahlakını değiştirip bozabilecek bir durum olmasından dolayı nakit ödeme veya kapıda ödeme şekli çoğu firmada kaldırılmış bir şeydir. Sadece sosyal medya üzerinde yapılan satışlara yönelik bazı firmaların kapıda ödeme imkânı sunduğu bilinmektedir. 

Getir market

Getir uygulaması üzerinden en çok tercih edilen market seçeneği ihtiyaçların anında karşılanması için oldukça verimli hale getirildi. Özellikle pandemi döneminde tercih edilen ve yaşlılar için kolaylık olan getir market ihtiyaçları karşılamaktadır. Kolaylık sağlayan getir market seçeneği yoğun ilgi görmeye devam ediyor. 

Getir müşteri hizmetleri

Getir müşteri hizmetleri anlık sorun çözmek için tercih ediliyor. Anlık taleperi eksiksiz sonuçlandırmak için çalışmalar yapmaktadır. Firmanın çalışma şeklinin düzgün şekilde ilerlemesi açısından müşteri hizmet desteği büyük rol almaktadır. Getir kurye elemanları 15 saat çalışırken getir müşteri hizmetleri ise 7/24 hizmet vermektedir. Müşteri hizmetleri kısmından istediğiniz an taleplerinizin karşılanması mümkün olup oluşan en ufak problemin beraberinde müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeniz yeterli olacaktır.

getir maaşları getir kurye maaşı getir kurye olmak