Gezegenlerin aynı hizaya gelmesi deprem habercisi mi? Gezegen hizalanması ne anlama geliyor?

TAKİP ET

Gezegenlerin aynı hizaya gelmesi deprem habercisi mi? Gezegen hizalanması ne anlama geliyor? 5 gezegenin aynı hizaya gelmesi Türkiye'den izlenecek mi? astroloji meraklıları sabah saatlerinden itibaren Bu soruların yanıtını araştırmaya başladı. Çünkü bugün, beğenir, Uranüs, Mars, Jüpiter, Neptün ve Satürn aynı çizgide buluşacak. Peki, gezegenlerin hizalanması Türkiye'den izlenecek ne? Gezegenlerin hizalanması deprem habercisi mi?

Reklam
Reklam

24 Haziran gezegenlerin aynı hizaya gelmesi deprem habercisi mi sorusunun yanıtı milyonlarca vatandaş tarafından arama motorunda araştırılıyor. 2004 yılından bu yana ilk kez 5 gezegen aynı hizada olacak ve Çıplak gözle de izleme fırsatı bulacağız. Ancak gezegenlerin hizalanması astrolojik olarak neleri tetikleyecek sorusunun yanıtı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, gezegen hizalanması ne anlama geliyor? Gezegenlerin aynı hizaya gelmesi depremi tetikler mi? Gezegen hizalanması nereden izlenir?
 

Gezegen hizalanması nereden, nasıl izlenecek?

24 Haziran'da yaşanacak önemli bir kolaylarından olan gezegen hizalanması Kuzey yarım küreden tamamen izlenebilecek. 5 gezegenin aynı hizaya geldiği Mükemmel Gök olayı son olarak 2004 yılında yaşanmıştı ve bir sonraki ise 2040 yılında yaşanacak. Gezegen hizalanması sırasında da Merkür, Venüs, Jüpiter, Mars ve Satürn aynı hizada olacak.


 

Gezegenlerin aynı hizaya gelmesi depremi tetikler mi?

24 Haziran gezegen hizalanması depremi tetikler mi ve bu sırada neler olabilir sorusunun yanıtı da merak ediliyor. Astrologlar, gezegen hizalanması sırasında güneş lekelerinin artabileceğini, bu gezegendeki baskılar nedeniyle bazı doğal afetlerin meydana gelebileceğini söylüyor. Volkan dağlarında hareketlilik ya da güneşte patlama olayları meydana gelebilir. Ayrıca Türkiye deprem Ülkesi olduğu için depremlerle ilgili de bu süreçte önlem almak gerekiyor. Gökyüzünde yaşanacak olan devasa olayım Toprak sarsıntılarını seçip verebileceği aşırı sıcaklar ve kaynaklı yangın riskini meydana getirebileceği konuşuluyor
 

Gezegen hizalanması deprem habercisi mi?

Astrologlara göre bu önemli bir gök olayı ve çok sayıda gezegenin Zodyak’ın tek bir bölgesinde toplanması doğal afet riskini ortaya çıkarıyor. Özellikle Türkiye gibi deprem ülkelerinde Toprak sarsıntılarının bu süreçte artabileceği söyleniyor.
 

Gezegen hizalanması saat kaçta olacak?

Astrologlar gezegen hizalanmasının 24 Haziran sabah saatlerinde olacağını söyledi. Yani Sabah saatlerinde Güneş Doğarken gezegenlerin sıralı halde olduğu izlenebilecek.