Gezmek Olsun programının sunucusu Yıldız Yakar kimdir? Yıldız Yakar kaç yaşında? Nereli?

TAKİP ET

TV 360'da yayınlanan Gezmek Olsun adlı programının sunucusu merak konusu oldu. Gezmek Olsun programını sunan başarılı sunucu Yıldız Yakar kimdir? Yıldız Yakar nereli? İşte konuya ilişkin detaylar...

Reklam
Reklam

Gezmek Olsun programının dikkat çeken başarılı sunucusu Yıldız Yakar, il il, ilçe ilçe gezerek seyircilere keyifli anlar yaşatıyor. Başarılı sunucunun nereli ve kim olduğu merak ediliyor. Peki Gezmek Olsun programının sunucusu Yıldız Yakar kim? İşte konuya ilişkin detaylar…
Yıldız Yakar kimdir?
Yakar, 1985 senesinin Kasım ayında doğmuştur. Antalya’nın Alanya ilçesinden olan Yakar’ın babası Simtel-Profilo Alanya yetkili satıcısı Yakar Ticaret sahibi Hilmi Yakar’dır. Alanya’nın tanınan isimlerindendir. Lisans eğitimini İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat ve Tasarım Bölümünde almıştır. Bir süre SkyTürk kanalında spor haberlerinin sunuculuğunu yapmıştır. Şimdilerde ise TV 360 kanalında Gezmek Olsun adlı programının sunuculuğunu yapmaktadır. Aynı zamanda Küresel Gazeteciler Konseyi Yönetim Kurulu üyesidir.

Oldukça başarılı sunuculuğu ile ön plana çıkan Yakar, kesin bilgi olmamakla beraber bazı kaynaklardan alınan bilgilere göre Galatasaray taraftarıdır. Özellikle de yaptığı röportajlarla gündem olan Yakar, Abdullah Avcı, Burcu Çetinkaya, Ayşenur Yazıcı ve Reyhan Karaca gibi bir çok ünlü ile yaptığı röportajlar büyük bir ilgi görmüştür. 
1.68 boyunda, 52 kilo olan Yakar’ın burcu yay burcudur. 35 yaşındaki sunucu Bilgisayar Mühendisi ve yazılım şirketi sahibi olan Mustafa Aksoylu ile 24 Ekim 2020 tarihinde İstanbul Bakırköy Evlendirme Dairesi’nde evlenmiştir. 

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Yakar’ın Mia adında bir köpeği vardır. İstanbul’da yaşayan sunucunun İnstagram hesabında 35,9 bin takipçisi vardır.
İnstagram Hesabı: @yildizyakar
Twitter Hesabı: @YILDIZyakar
 

Gezmek Olsun Yıldız Yakar Gezmek Olsun sunucusu