Gibi vaybı aldım dedi ortalık karıştı! Gibi vs Erşan Kuneri hangisi daha iyi? Feyyaz Yiğit ve Zafer Algöz sosyal medyada birbirine girdi

TAKİP ET

Sosyal medyada gibi ve Erşan Kuneri arasında başlayan kıyaslama ünlü isimleri de olayın içine dahil etti. Sosyal medya kullanıcıları feyyaz Yiğit'in gibisine sahip çıkarken birçok ünlü isim de destek oldu. Peki Feyyaz Yiğit Zafer Algöz olayı nedir? Gibi mi yoksa Erşan Kuneri mi daha iyi?

Reklam
Reklam

Cem Yılmaz'ın yeni dizisi Erşan Kuneri yayınlandı. Bunun üzerine de bir sosyal medya kullanıcısı diziyi izledikten sonra biraz Feyyaz Yiğit’in Exxen’de yayınlanan dizisi Gibi’ye benzettiğini söyledi. Bu paylaşımın ardından da olanlar oldu. Erşan Kuneri dizisinin oyuncularından Zafer Algöz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla herkesi şaşkına çevirdi. Peki Zafer Algöz Feyyaz Yiğit’ e ne dedi? Gibi mi yoksa Erşan Kuneri mi daha iyi? Feyyaz Yiğit ve Zafer Algöz olayı haberimizin devamında...

Cem Yılmaz'ın Erşan Kuneri dizisi Netflix'te yayınlandı. Diziyi izleyen izleyicilerin bazıları sosyal medyada düşüncelerini dile getirirken bir yoruma Zafer Algöz’ün verdiği cevap olay oldu. Erşan Kuneri dizisini Feyyaz Yiğit tarafından hazırlanan ve Exxen platformun da yayınlanan Gibi dizisine benzettiğini söyleyen izleyicinin Tweetini alıntılayan Zafer Algöz açtı ağzını yumdu gözünü. Zafer Algöz’ün bu aşağılayıcı tutumuna hem sosyal medya kullanıcılarından hem de ünlü isimlerden tepki geldi. Peki Zafer Algöz Twitter'da Feyyaz Yiğit’e ne dedi? Zafer Algöz Gibi dizisi hakkında ne söyledi?
 

Zafer Algöz Twitter'da Feyyaz Yiğit’e ne dedi?

Cem Yılmaz'ın netflix platformunda yayınlanan Erşan Kuneri dizisi yayınlandığı andan itibaren oldukça dikkat çekti ve çok sayıda kişi tarafından izlendi. Olaylar zinciri ise bir Twitter kullanıcısının dizi ile ilgili sosyal medya hesabından yorum yapması ile başladı. Erşan Kuneri dizisini izlediğini ve beklentisinin çok üstünde çıktığını söyleyen Twitter kullanıcısı, “İçinde bir tık Gibi esintisi hissettim” deyince ortalık bir anda karıştı. Erşan Kuneri dizisinin oyuncularından olan Zafer Algöz, bu tweeti alıntılayarak “Gibi'nin bu seviyeye gelmesi için 2 fırın ekmek, 4 fırında İzmir boyozu yemesi lazım” ifadelerini kullandı. Zafer Algöz yaptığı bu yorumu eleştiren bir takipçisine ise “Nişastalı su muhallebisiyle, kaymaklı ekmek kadayıfını mukayese etmeyelim derim. Yoksa tabii ki herkesin zevki birinci mevki” cevabını verdi.


 

Ünlü isimlerden tepki geldi

Zafer Algöz’ün Feyyaz Yiğit hakkında yaptığı bu paylaşım sonrasında çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tepki gösterdi ve ünlü oyuncunun aşağılayıcı tutumunun hoş olmadığını söyledi. Tartışmanın içine ünlü isimler de dahil oldu. Aleyna Tilki Feyyaz Yiğit’e destek çıkarken, bir destek de Hacı Sabancı’dan geldi. Son olarak Şahan Gökbakar da sosyal medya hesabından bir tweet atarak Feyyaz Yiğit'in yanında olduğunu gösterdi. Bu Tartışma Daha nereye kadar gider Bilinmez ama sosyal medya kullanıcıları da Zafer Algöz’ün bu tutumuna karşı bir hayli tepkili. Erşan Kuneri dizisinin daha çok küfürle güldürmeye çalıştığını düşünen sosyal medya kullanıcıları, gibi dizisinde ise hayatın içinden doğallık ve sadelik olduğunu düşünüyor.