Giresun'da 16 yaşındaki Sıla Şentürk nişanlısı tarafından katledildi!

TAKİP ET

Giresun'da Sıla Şentürk (16) nişanlısı tarafından boğazı kesilerek katledildi. 16 yaşındaki küçük kızın ölümü tüm Türkiye'yi yasa boğdu.

Reklam
Reklam

Korkunç olay Giresun'un Bulancak ilçesinde meydana geldi. 16 yaşındaki Sıla Şentürk isimli bir çocuk nişanlısı Hüseyin Can Gökçek (21) tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. 



Tün Türkiye'yi kahreden ölüm haberinin ardından edinilen bilgilere göre Sıla Şentürk'ün kendisini katleden katiliyle internet üzerinden tanıştığı ve aile arasında bir nişan yapıldığı öğrenildi. 3 ay önce nişanların atılması sonrası Ankara'da yaşayan Hüseyin Can Gökçek’in Sıla ile barışmak için dün Giresun’a geldiği belirtildi.



Sıla Şentürk'ün nişanlısıyla barışmak istemediğini defalarca söylediği belirtilirken son haftalarda sürekli ölüm tehditleri de aldığı anlatıldı.



ZANLI CİNAYETİ İŞEYEN ZANLI OLAY YERİNDEN KAÇTI

İlçeye bağlı Yalı Mahallesi'nde bulunan bir evde Hüseyin Can Gökçek'in Sıla Şentürk ile barışmak için konuşmaya çalıştığı küçük kızın ise tekrar geri dönmek istemediğini söylemesi sonrası ise aralarında tartışma çıktığı aktarıldı. Tartışmanı ardından Sıla Şentürk'ü boğazından bıçaklayan zanlının kaçtığını gören çevre sakinleri durumu polis ve 112 Acil Servis ekibine bildirdiği öğrenildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde kanlar içinde yaralanan ağır yaralı Sıla Şentürk'ü ambulansa alarak hastaneye kaldırırken küçük kızın doktorların tüm çabalarına rağmen kurtaramadığı ve hayatını kaybettiği ifade edildi.



KATİL ZANLISI HAVALİMANINDA GÖZALTINA ALINDI

Cinayet sonrası harekete geçen Özel Harekat polisleri evin çevresinde geniş güvenlik önlemleri alırken, Sıla Şentürk'ün ölümüne neden olan şüpheli Hüseyin Can Gökçek'i Ordu-Giresun Havalimanı yakınlarında yakaladı ve gözaltına alarak emniyete getirdi. Hüseyin Can Gökçek'in emniyetteki ifade işlemleri devam ediyor.
 

giresun sıla şentürk 16 yaşında cinayet Hüseyin Can Gökçek