Giresunspor Alanyaspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 3 Giresun Alanya youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Giresun Alanya maç özeti ve golleri izle, Bein Sports 2 Giresun Alanya youtube geniş özeti ve maçın golleri, Giresunspor Alanyaspor özet Bein Sports, Giresun Alanya maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 23. hafta maçında Giresunspor Alanyaspor ile bugün evinde karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de geçen hafta lider Trabzonspor deplasmanında 1-1 berabere kalarak 1 puanı kapan Giresunspor Alanyaspor maçını kazanarak taraftarına 3 puan hediye etmek istiyor. Öte yandan Süper Lig’de geçen hafta ligin güçlü takımlarından Hatayspor’u 6-0’lık farklı bir skorla yenmeyi başaran Alanyaspor ise Giresunspor deplasmanında kazanarak iyi gidişatına devam etmek istiyor. Futbol severler ise Giresunspor Alanyaspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor. 
Giresunspor Alanyaspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak olan Giresunspor Alanyaspor maçı bugün saat 16.00’da Giresun Çotanak Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 3 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Giresunspor Alanyaspor mücadelesinde Mert Güzenge düdük çalacak.
Giresunspor 3 Eksik Var
Spor Toto Süper Lig’de bugün ligin güçlü takımlarından Alanyaspor ile kozlarını paylaşacak olan Giresunspor bu maçtan galip ayrılarak 2 maç aradan sonra galip gelmek istiyor. Karadeniz ekibinde Traore, Erol Can ve Pelupessy maç kadrosunda yer almayacak.
Alanyaspor 2 Eksikle Giresun’da 
Süper Lig’de bugün Giresunspor deplasmanına çıkacak olan Alanyaspor son haftalarda dikkat çekici galibiyetler toplamayı başardı. Akdeniz ekibi Giresunspor deplasmanında da galip gelerek yenilmezlik serisini devam ettirmek istiyor. Konuk ekipte Diedhiou ve Awaziem Giresun deplasmanında forma giyemeyecek.
Giresunspor - Alanyaspor muhtemel 11'ler:
Giresunspor: 
Okan, Hayrullah, Diarra, Perez, Behich, Zeki, Flavio, Diabate, Suleymanov, Champness, Umut
Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Furkan, Fatih, Borja, Novais, Efkan, Emre, Efecan, Davidson, Eduardo
Giresunspor Alanyaspor maç özeti için tıklayınız

Giresun Alanya maç özeti Giresunspor Alanyaspor Spor Toto Süper Lig