Giresunspor Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 Giresun FB youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Giresunspor Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle, Bein Sports 1 Giresun FB youtube geniş özeti ve maçın golleri, Giresun FB özet Bein Sports, Giresunspor Fenerbahçe maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 25. hafta maçında Giresunspor Fenerbahçe ile bugün evinde karşı karşıya gelecek. Hafta içi oynadığı Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında evinde Kayserispor’a son saniye golüyle 1-0 kaybeden ve Süper Lig’de oynadığı son maçta evinde Başakşehir’e 1-0 kaybeden Fenerbahçe’nin Giresunspor deplasmanında 3 puan dışında herhangi bir sonuca tahammülü yok. Öte yandan Süper Lig’de son 3 maçtır galip gelemeyen ve son oynadığı maçta deplasmanda Konyaspor’a 1-0 kaybeden Giresunspor Fenerbahçe karşısında kazanarak 3 maç aradan sonra taraftarına 3 puan hediye etmek istiyor. Bu önemli karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Giresunspor Fenerbahçe maçında nasıl bir sonucun ortaya çıkacağı bir çok insanın gündeminin üst basamaklarında yer almaya devam ediyor. . Futbol severler ise Giresunspor Fenerbahçe maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. 
Giresunspor Fenerbahçe Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında oynanacak olan Giresunspor Fenerbahçe maçı bugün saat 16.00’da Giresun Çotanaklar Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Giresunspor Fenerbahçe Maçının Hakem Kadrosu Belli Oldu
Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında oynanacak olan Giresunspor Fenerbahçe maçının hakem kadrosu belli oldu. Kritik karşılaşmada Zorbay Küçük düdük çalacak. Küçük’ün yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Süleyman Özay üstlenecek. Maçın VAR koltuğunda ise Erkan Engin oturacak.
Fenerbahçe’de Tüm Sorumluluk Valencia’da 
Spor Toto Süper Lig’de bugün Giresunspor deplasmanına çıkacak olan Fenerbahçe’de son 3 haftada sadece 1 gol istatistiği yakalanması teknik heyeti düşündürüyor. Sarı lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal forvet hattındaki tüm oyuncularla bir konuşma gerçekleştirirken Ekvadorlu golcü Enner Valencia ile özel olarak ilgilendi. Kartal’ın Valencia’dan sadece golü düşünmesini değil takımın hücum organizasyonlarını da yönetmesini istediği öğrenildi.
Giresunspor Rakibinin Kötü Durumundan Yararlanmak İstiyor
Süper Lig’de formsuz bir dönemden geçen Giresunspor 3 maçtır galibiyete hasret konumda bulunuyor. Karadeniz ekibinde teknik direktör Hakan Keleş rakiplerinin kötü formunu kendileri için fırsata çevirmek istediklerini ve seyircilerinin desteğiyle 3 puanı hanelerine yazdırmak istediklerini ifade etti.
Fenerbahçe’de  6 Eksik Var
Spor Toto Süper Lig’de bugün Giresunspor deplasmanında 3 puan kovalayacak olan Fenerbahçe’de maç öncesi 6 eksik bulunuyor. Sarı lacivertli takımda Luiz Gustavo, Mesut Özil, İrfan Can Kahveci, Filip Novak, Miguel Crespo ve Ozan Tufan Giresunspor deplasmanında forma giyemeyecek.
Giresunspor 2 Eksikle Sahada Olacak
Süper Lig’de bugün Fenerbahçe ile sahasında karşı karşıya gelecek olan Giresunspor’da maç öncesi 2 eksik yer alıyor. Karadeniz ekibinde Hayrullah Bilazer ve Erol Can Akdağ Fenerbahçe karşısında sahada yer almayacak.
Giresunspor - Fenerbahçe muhtemel 11'ler:
Giresunspor: 
Okan, Zeki, Diarra, Perez, Aziz, Traore, Pelupessy, Diabate, Chiquinho, Sergio, Balde
Fenerbahçe: Berke (Altay), Nazım, Kim, Szalai, Ferdi, Zajc, Sosa, Samuel, Mert Hakan, Valencia, Serdar Dursun
Giresunspor Fenerbahçe maçı özeti için tıklayınız

Giresunspor Fenerbahçe maçı özeti Giresun FB özet BeinSports Spor Toto Süper Lig 25. hafta