Giresunspor Hatayspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 2 Giresun - Hatay youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 19. hafta maçında Giresunspor Hatayspor ile sahasında karşı karşıya gelecek. İnsanlar ise internet üzerinden Giresunspor Hatayspor maç özeti ve golleri izle terimlerini araştırmaya devam ediyor. İşte Bein Sports 2 Giresun - Hatay youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 19. hafta maçında Giresunspor Hatayspor ile evinde kozlarını paylaşacak. Geçen hafta deplasmanda Başakşehir ile oynayan Giresunspor sahadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Bu hafta evinde Hatayspor ile oynayacak olan Karadeniz ekibi karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak taraftarının gönlünü almanın hesaplarını yapıyor. Öte yandan geçen hafta evinde Konyaspor’a kaybeden Hatayspor ise Giresunspor deplasmanında kazanarak 2 maç aradan sonra galip gelmek istiyor. Bu kritik karşılaşma öncesinde her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Giresunspor Hatayspor mücadelesinde nasıl bir sonucun çıkacağı bir çok izleyenin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Giresun’da oynanacak mücadelede kıran kırana bir futbol oynanacağına kesin gözüyle bakılıyor. Futbol severler ise Giresunspor Hatayspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor.
Giresunspor Hatayspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında oynanacak olan Giresunspor Hatayspor maçı bugün saat 16.00’da Giresun Çotanak Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 2 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. 
Giresunspor Hatayspor Maçının Hakem Kadrosu Belli Oldu
Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasının önemli maçlarından birisi olan Giresunspor Hatayspor maçında hakem Volkan Bayarslan düdük çalacak. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Ali Öğel ve Murat Altan üstlenecek. Karşılaşmanın VAR koltuğunda S. Barış Saka oturacak.
Giresunspor’da Tek Hedef Galibiyet
Spor Toto Süper Lig’de bugün Hatayspor ile kozlarını paylaşacak olan Giresunspor geçen hafta Başakşehir deplasmanında 3-1’lik skorla kaybederek taraftarını üzmüştü. Karadeniz ekibi bu maçı kazanarak yeni bir galibiyet serisi için ilk adımı atmanın peşinde olacak. Giresunspor’da maç öncesi tek eksik bulunuyor. Yeşil beyazlı ekipte Erol Can Hatayspor’a karşı forma giyemeyecek.
Hatayspor’da 4 Eksik Var
Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında deplasmanda Giresunspor ile karşı karşıya gelecek olan Hatayspor son iki maçında da kaybetti. Konuk ekip Giresunspor deplasmanında kazanarak hem 3 puanın sahibi olmak hem de üst sıralarla bağını kaybetmemenin hesaplarını yapıyor. Akdeniz ekibinde sakatlıkları bulunan Adekugbe, Fatih, Burak ve Boudjemaa Giresunspor deplasmanında forma giyemeyecek.
Giresunspor - Hatayspor muhtemel 11'ler:
Giresunspor:
 Okan, Zeki, Diarra, Perez, Aziz, Flavio, Traore, Serginho, Diabate, Suleymanov, Balde
Hatayspor: Munir, Sadık, Popov, Burak, Bülent, Sackey, Ribeiro, Muhammed, Saba, El Kaabi, Diouf
Giresunspor Hatayspor maç özeti için tıklayınız

Giresunspor Hatayspor Giresun Hatay maç özeti Spor Toto Süper Lig Bein Sports