Giresunspor Kasımpaşa maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 Giresun Kasımpaşa youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta maçında Giresunspor Kasımpaşa ile sahasında karşı karşıya gelecek. Bu maç öncesi Giresunspor Kasımpaşa maç özeti ve golleri izle terimleri internet üzerinden sıklıkla araştırılıyor. İşte Bein Sports 1 Giresun Kasımpaşa youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 21. hafta maçında Giresunspor Kasımpaşa ile bugün evinde karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de son oynadığı maçta Galatasaray’ı deplasmanda 1-0 yenerek 3 maçlık galibiyet özlemine son veren Giresunspor Kasımpaşa maçını da kazanarak üst üste 2. galibiyetini almak istiyor. Öte yandan Süper Lig’de son haftalarda kritik puanlar kazanan ve son oynadığı maçta evinde Hatayspor’u 3-1 ile geçen konuk Kasımpaşa ise Giresunspor deplasmanında kazanarak üst üste 3. kez kazanmanın peşinde olacak. Futbol severler ise Giresunspor Kasımpaşa maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. 
Giresunspor Kasımpaşa Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında oynanacak olan Giresunspor Kasımpaşa maçı bugün saat 16.00’da Giresun Çotanak Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Giresunspor Kasımpaşa maçında Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak.
Giresunspor Üst Üste 2. Galibiyetini Almak İstiyor
Spor Toto Süper Lig’de bugün Kasımpaşa’yı konuk edecek olan Giresunspor bu karşılaşmadan galip ayrılarak üst üste 2. kez kazanmak istiyor. Karadeniz ekibinde maç öncesinde 3 eksik bulunuyor. Erol Can, Doukara ve Traore kritik karşılaşmada forma giyemeyecek.
Kasımpaşa İyi Gidişatına Devam Etme Amacında
Spor Toto Süper Lig’in 21. hafta maçında Giresunspor deplasmanına çıkacak olan Kasımpaşa son haftalardaki iyi gidişatını devam ettirmek istiyor. Mavi beyazlı ekipte Dirar ve Bruma maç kadrosunda yer almayacak.
Giresunspor - Kasımpaşa muhtemel 11'ler:
Giresunspor: 
Okan, Zeki, Diarra, Sergen, Aziz, Pelupessy, Flavio, Serginho, Suleymanov, Umut, Balde
Kasımpaşa: Ertuğrul, Hadergonaj, Tarkan, Donk, Eren, Travnik, Hajradinovic, Doğukan, Eysseric, Ben Ouanes, Umut
Giresunspor Kasımpaşa maç özeti için tıklayınız

Giresunspor Kasımpaşa Giresun Kasımpaşa maç özeti Spor Toto Süper Lig