Girişimciler tarafından sunulan 5 ilginç podcast

TAKİP ET

Pandemi hepimize daha yeni içerik ve eğlence biçimlerini keşfetmek ve denemek için bolca zaman verdi, hepsi evlerimizin güvenliğinden ve konforundan. Bazıları OTT platformlarını tıka basa doldururken, bazıları kitap dünyasına daldı ve bazıları içeriğin sesli biçimini yeniden yaşamak için podcast'leri ayarladı.

Reklam
Reklam

Değerini kaybetmiş ancak podcast'ler ve sesli kitaplar gibi yeni sesli içerik biçimleriyle yeniden ilgi çeken ve ClubHouse ve Twitter Spaces gibi büyük oyuncuları da cezbeden bir içerik biçimi. 2020'de podcast'ler girişimcilik, pazarlama, müzik, eğlence, motivasyon vb. gibi çeşitli kategorilerde ortaya çıktı. Bu dünya aynı zamanda girişimcilerin de ilgisini çekti ve onlar da kendi podcast'lerine ev sahipliği yapmak için bu dünyaya dalmaya karar verdiler. Ve 2021'de dinlemesi gereken girişimciler tarafından sunulan beş ilginç podcast'in bir listesini çıkardık.

Advertising is Dead

Advertising is Dead, The Glitch'in Kurucu Ortağı Varun Duggirala'nın ev sahipliğinde reklam ve iletişim endüstrisinin gelişen yüzü hakkında konuşuyor. Önceki bölümlerde Tanmay Bhatt, Malika Sadani, The Moms Co'nun Kurucusu ve CEO'su, Kabeer Biswas, Dunzo'nun kurucu ortağı ve CEO'su, Ranveer Allahbadia, Monk Entertainment'ın Kurucu Ortağı gibi kişileri ağırladı. Pazarlamanın Yapısı, Etkileyen Ekonomiyi Büyütmek ve daha fazlası gibi çok sayıda konu.

Habits Matter

Harappa Education'ın Kurucusu ve CEO'su Shreyasi Singh tarafından barındırılan çevrimiçi bir öğrenim kurumu, işlerin gerçekte nasıl yürüdüğünün insani yanını keşfediyor—hikayeler, saçmalıklar ve zaferler. Podcast, sonunda kariyer yörüngemizi şekillendiren iş yerindeki alışkanlıklardan bahsediyor ve hepsi bir cinsiyet merceğinden tartışılıyor. Podcast'in son sezonu, Müzakere, Çok Nesilli İşyerleri ve İş Yerlerinde Etik, Kendini Yönetme ve daha fazlası gibi çeşitli konuları keşfedecek.

LBB Open House

LBB'nin Kurucu Ortağı Suchita Salwan tarafından düzenlenen podcast, Hindistan'ın en sevilen ve en büyük markalarının ve operatörlerinin kurucu ortakları, CXO'ları ve uzmanlarıyla konuşuyor. Satış ekibinizi nasıl kuracağınız, AlcoBev markaları için pazarlamanın geleceği, dağıtım ve konum ve daha fazlası gibi çok sayıda konuyu araştırıyor. Önceki bölümlerinde Rohan Mirchandani, Kurucu Ortak ve CEO, Epigamia, Kunal Shah, Kurucu ve CEO, CRED vb.

Founder Thesis

Akshay Dutt tarafından sunulan Founder Thesis, girişimcilik ve girişimcilik ekosistemini inceler ve yeni kurulan şirketlerin başarı ve başarısızlık hikayelerini ifşa eder. Daha önce, Josh Talks'un Kurucu Ortağı Shobhit Banga, Kommune Hindistan'ın Kurucusu Roshan Abbas, CashKaro'nun Kurucu Ortağı Swati Bhargava vb.

Upgrade With Nakul

Cashify'ın Kurucu Ortağı Nakul Kumar tarafından sunulan podcast, hayatımızdaki teknolojiden bahsediyor. Dinleyicilere ekranın arkasında neler olup bittiğine bir göz atmak için kavramsallaştırılmıştır, sadece özel konuk cihazlarına değil, genel olarak teknolojiye de. Ranveer Shorey, Aditya Raj Kaul, Vivek Khare, melek yatırımcı gibi kişileri ağırladı.