Gizli Saklı final oluyor! Gizli Saklı final kararı aldı

TAKİP ET

FOX ekranlarının yeni dizisi Gizli Saklı'dan sevenlerini üzecek bir karar geldi. Başrollerinde Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı'nın yer aldığı yeni dizisi Gizli Saklı'nın final kararı aldığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Yaz aylarının başında başlayan diziyi yakından takip edenler ise final kararını eleştirmeye başladı. Ekrandaki iddiasını koruyamadığı ve reytinglerde istenilen başarıyı elde edemediği belirtilen dizinin final yapacağı konuşuluyor.

Reklam
Reklam

FOX ekranlarının yeni dizisi Gizli Saklı’dan sevenlerini üzecek bir karar geldi. Başrollerinde Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı’nın yer aldığı yeni dizisi Gizli Saklı’nın final kararı aldığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Yaz aylarının başında başlayan diziyi yakından takip edenler ise final kararını eleştirmeye başladı. Ekrandaki iddiasını koruyamadığı ve reytinglerde istenilen başarıyı elde edemediği belirtilen dizinin final yapacağı konuşuluyor. Hem oyuncu kadrosu hem de farklı konusuyla ekrana oldukça iddialı bir başlangıç yapan Gizli Saklı dizisinin final yapacağı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Ekran hayatına yaz aylarının başında başlayan yeni dizinin final yapacağı öne sürülürken final gerekçesi olarak ise düşük reyting sonuçları gösterildi. Sosyal medyada ise ‘Gizli Saklı Final Olmasın’ etiketi gündem oldu.

Final İddiaları Sevenlerini Üzdü

Başrollerinde Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı’nın yer aldığı polisiye ve romantik komedi türündeki televizyon dizisi Gizli Saklı’nın ekrandaki iddiasını sürdüremediği ve final kararı aldığı iddia edildi. Ekrana oldukça iddialı bir başlangıç yapan ve hem oyuncu kadrosu hem de farklı konusuyla kısa sürede tüm dikkatleri üzerine çeken Gizli Saklı dizisi hakkında ortaya atılan final iddiaları dizisinin sevenlerini bir hayli üzdü.

Sosyal Medyada Gündem Oldu

Gizli Saklı dizisinin yakın takipçileri dizinin düşük reytingler sebebiyle final yapacağına dair iddiaların ardından sosyal medyada konuyu gündeme taşıdı. Dizinin final yapmamasını isteyen izleyiciler ‘Gizli Saklı Final Olmasın’ etiketi altında binlerce yorum yaptı. Bazı izleyiciler dizinin en azından yaz sonuna kadar bir şansı hak ettiğini ve yaz sonuna kadar Gizli Saklı dizisinin final yapmaması gerektiğini belirtti. Şimdi gözler Gizli Saklı dizisinin akıbetine çevrildi.