Gizli Saklı yeni bölüm neden yok? Gizli Saklı final mi yaptı, bitti mi? Gizli Saklı yeni bölüm ne zaman?

TAKİP ET

FOX TV'nin yaz aylarında başlayan yeni dizisi Gizli Saklı'nın yeni bölümleri büyük bir ilgiyle araştırılıyor. Yaz sezonuna bomba gibi bir giriş yapan Gizli Saklı dizisi ile ilgili tüm detaylar merak edilirken dizinin bu akşam ekrana gelmesi beklenen yeni bölümünün yayınlanmaması merak konusu oldu. Dizinin yakın takipçileri 'Gizli Saklı yeni bölüm neden yok?' sorusuna yanıt aramaya başladı.

Reklam
Reklam

FOX TV’nin yaz aylarında başlayan yeni dizisi Gizli Saklı’nın yeni bölümleri büyük bir ilgiyle araştırılıyor. Yaz sezonuna bomba gibi bir giriş yapan Gizli Saklı dizisi ile ilgili tüm detaylar merak edilirken dizinin bu akşam ekrana gelmesi beklenen yeni bölümünün yayınlanmaması merak konusu oldu. Dizinin yakın takipçileri ‘Gizli Saklı yeni bölüm neden yok?’ sorusuna yanıt aramaya başladı. Ekranların kısa sürede sevilen dizileri arasında yerini alan yeni dizi Gizli Saklı’nın yeni bölümü ile ilgili merak edilen sorulara yanıt aranıyor. Başrollerinde Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı’nın yer aldığı Gizli Saklı dizisi ile ilgili araştırmalar sürüyor. Peki, FOX Gizli Saklı bu hafta neden yok? Gizli Saklı yeni bölüm neden yok 13 Temmuz? Gizli Saklı final mi yaptı, bitti mi? Gizli Saklı yayından mı kaldırıldı? Gizli Saklı yeni bölüm ne zaman? İşte tüm merak edilenler…

Gizli Saklı Yeni Bölüm Neden Yok?

FOX ekranlarının yayınlandığı ilk bölümünden bu yana ilgiyle izlenen yeni dizisi Gizli Saklı ile ilgili merak edilen sorulara yanıt aranıyor. 13 Temmuz 2022 Çarşamba akşamı (bu akşam) yeni bölümü ile ekrana gelmesi beklenen dizinin tekrar bölümüyle ekranda olması merak uyandırdı. Dizinin sıkı takipçileri ‘Gizli Saklı yeni bölüm neden yok?’ sorusuna yanıt aramaya başladı. Gizli Saklı dizisinin yeni bölümü bu hafta ekrana gelmeyecek. 

Gizli Saklı Yeni Bölüm Ne Zaman?

Sevilen dizi Gizli Saklı, 20 Temmuz 2022 Çarşamba akşamı yeni bölümüyle ekranda olacak. 

Gizli Saklı Dizisi Oyuncu Kadrosu

-    Sinem Ünsal

-    Halit Özgür Sarı

-    Bülent Emrah Parlak

-    İdris Nebi Taşkan

-    Tardu Flordun

-    Ece Dizdar

-    Şinasi Yurtsever