Glasgow Rangers Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle | Exxen Rangers Dortmund youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Glasgow Rangers Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle, Exxen Rangers Dortmund youtube geniş özeti ve maçın golleri, Glasgow Rangers Borussia Dortmund özet Exxen, Rangers Dortmund maçı özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

Reklam
Reklam

UEFA Avrupa Ligi son 16 Play-off turu rövanş maçında İskoç ekibi Glasgow Rangers bu gece evinde Alman ekibi Borussia Dortmund ile karşı karşıya gelecek. İlk maçta deplasmanda aldığı 4-2’lik galibiyetle birlikte büyük bir avantaj yakalayan Glasgow Rangers Borussia Dortmund maçında alacağı her türlü galibiyet, beraberlik ve tek farklı yenilgi durumunda adını bir üst tura yazdıracak. Öte yandan sahasında 4-2 kaybederek İskoçya’ya büyük bir dezavantajla beraber çıkacak olan Borussia Dortmund ise Glasgow Rangers deplasmanında en az 3 farklı galip gelmesi durumunda tur biletini cebine koyacak. Bu önemli karşılaşma öncesi her iki takım da tüm hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Futbol severler ise Glasgow Rangers Borussia Dortmund maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor. 
Glasgow Rangers Borussia Dortmund Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
UEFA Avrupa Ligi son 16 Play-off turu rövanş maçı olan Glasgow Rangers Borussia Dortmund maçı bugün TSİ 23.00’te Ibrox Stadyumu’nda gerçekleşecek. Bu karşılaşma maç saatinden itibaren Exxen platformunda canlı olarak futbol severlerle buluşacak. Glasgow Rangers Borussia Dortmund maçında İspanyol hakem Mateu Lahoz düdük çalacak.
Rangers’ta 2 Eksik Var
Avrupa Ligi’nde bu gece Borussia Dortmund ile evinde kozlarını paylaşacak olan Glasgow Rangers bu maçta alacağı her türlü galibiyet, beraberlik ve tek farklı yenilgi durumunda adını son 16 takım arasına yazdıracak. İskoç ekibinde maç öncesi 2 eksik bulunuyor. Glasgow Rangers’ta Hagi ve Ofoborh Borussia Dortmund maçında forma giyemeyecek.
Dortmund Önemli Eksiklerle Geliyor
Avrupa Ligi’nde bugün İskoçya’da Glasgow Rangers ile karşı karşıya gelecek olan Borussia Dortmund’un bu maçtan en az 3 farklı galip ayrılması gerekiyor.  Panzerlerde maç öncesinde önemli eksikler yer alıyor. Borussia Dortmund’ta Zagadou, Reyna, Morey, Haaland ve Schmelzer İskoçya deplasmanında forma giyemeyecek. 
Glasgow Rangers Borussia Dortmund maçı özeti için tıklayınız

Glasgow Rangers Borussia Dortmund Rangers Dortmund maç UEFA Avrupa Ligi son 16 Play-off rövanş exxen