Global InterPark'a ne oldu? Global InterPark'tan neden para çekilemiyor! Battı mı, iflas mı etti?

TAKİP ET

Para çekimlerinde son gelen iddialara göre gecikmeler yaşandığı söylenen Global InterPark, şirketin müşterileri doğrultusundan sık sık araştırılıyor. Temsilcilerde buralara ulaşmakta zorluk çekerken para çekim mesajlarına da cevap verilmediği gözlemlenince, InterPark patladı mı sorusu akıllara geliyor. Peki Global InterPark'a ne oldu? Global InterPark'tan neden para çekilemiyor! Battı mı, iflas mı etti?

Reklam
Reklam

Global InterPark'a ne oldu? Global InterPark'tan neden para çekilemiyor! Battı mı, iflas mı etti? Soruları merak ediliyor. Global InterPark VIP platformu dahilinde para çekimlerinde hatalar yaşandığı ve şirketin çevrimiçi müşteri temsilcilerine de ulaşılamadığı kaydedildi. Para çekim mesajlarına da cevap verilmediği gözlemlenirken para yatırım taleplerine cevap verilmesi kafaları karıştırdı
 

Global InterPark'a ne oldu? Global InterPark'tan neden para çekilemiyor!


Türkiye’den halihazırda binlerce bireyin Global InterPark’a yüklü miktarda para yatırdığı ve son zamanlarda de yatırımcıların Telegram gruplarında bir araya gelerek birbirleri ile haberleştikleri gözlemlendi. Genellikle para çekimlerinde sıkıntılar yaşandığı belirlenirken Global InterPark’ın patlama olasılığının üstünde durulduğu belirlendi.

UST ile Luna Coin’lerinin piyasayı derinden sarsması, Global InterPark’ın müşterilerinin paralarını yatıramamasının en büyük nedenlerinden biri olarak gösteriliyor. Sosyal medyada bu tür kuruluşların bir saadet zinciri olarak adlandırıldığı ve vur kaç yöntemi kullandıkları belirtiliyor.

Ancak son bilgilerde 21 Mayıs tarihinde sonra parasını çekebilen Global InterPark müşterisi olamadığı söylenmekte. Global InterPark’ın son durumunun gelişen zamanlarda netlik kazanması beklenmekte.