Gloria Bell filmi fragmanı, konusu ve oyuncuları

TAKİP ET

2018 yılında beyaz perdede gösterime giren Gloria Bell filmi fragmanı, konusu ve oyuncuları halen bir çok kişinin merak ettiği konular arasında yer alıyor. İşte konu hakkında merak edilenler...

Reklam
Reklam

Orta veya ileri yaş sendromları yaşayan her kişinin beğeniyle takip ettiği 2018 yapımı Gloria Bell filmi halen bir çok film severin gündeminde yer almaya devam ediyor. Filmi henüz izlemeyen ve film hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteyen film severler arama motorları üzerinden Gloria Bell filminin fragmanını, konusunu ve oyuncularını yoğun bir şekilde araştırmaya devam ediyor. 
Gloria Bell Filmi Konusu Nedir?
Yakında 60. doğum gününü kutlayacak olan Gloria bir çok yaşlı kimsenin aksine kendiyle barışık, özgür ruhlu ve yeni şeyler denemeye hevesli ruhu genç bir kadındır. Her zaman mutlu olmaya çalışan Gloria sabah işe giderken, öğle yemeğinde arkadaşlarıyla sohbet ederken, geceleri mekanlarda eğlenirken pozitif enerjisini yansıtmayı başarıyor. Bir gün gece kulübüne giden Gloria dans pistinde dans ederken Arnold adında bir adamla tanışıyor ve hayatı normalde olduğundan daha güzel ve hareketli geçmeye başlıyor. Fakat bir zaman sonra Gloria, Arnold’a duyduğu aşktan dolayı kendisini rahatsız hissetmeye başlıyor. 
Gloria Bell Filmi Oyuncuları Kimlerdir?
Yönetmenlik koltuğunda Şilili Sebastian Lelio’nun bulunduğu Gloria Bell filmi gerçek hayatta bir çok insanın yaşadığı fakat ekranlarda nadir rastlanan bir konuyu izleyenlerle buluşturuyor. Gloria’nın kendi hareketli hayatı ile Arnold’a duyduğu aşk arasında sıkışması ve seçim yapmak zornuda hissetmesi seyircilerin beğenisini kazanan konulardan bir tanesi olarak öne çıkıyor. İşte Gloria Bell filminde yer alan oyuncular ve hayat verdikleri karakterler:
Julianne Moore – Gloria
John Turturro – Arnold
Caren Pistorius – Anne
Michael Cera – Peter
Brad Garrett – Dustin
Holland Taylor – Hillary
Jeanne Tripplehorn – Fiona
Rita Wilson – Vicky
Chris Mulkey – Charlie

Gloria Bell film