Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy Alaçatı'da dünya evine girdi.

TAKİP ET

Gökçe Bahadır geçtiğimiz yıl yayınlanan '1977 Sezen'li Şarkılar' albümünde bir şarkı seslendirmişti. Stüdyo çalışmaları sırasında ilişkileri başlayan çift aşklarını evlilikle taçlandırdı. Geçtiğimiz yıl tanışıp birlikteliğe başlayan oyuncu Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy Alaçatı'da dünya evine girdi. Çiftin düğünü birçok kişi tarafından merak ediliyor. İşte detaylar…

Reklam
Reklam

Geçtiğimiz yıllarda 1977 Sezen’li Şarkılar albümü için şarkı seslendiren güzel oyuncu Gökçe Bahadır, stüdyo çalışmaları sırasında aşkı buldu. Oyuncu Gökçe Bahadır ile Emir Ersoy İzmir Alaçatı’da nikâh masasına oturdu. Davete, ikilinin aile ve yakın arkadaşlarından oluşan 60 kişi katıldı.




Güzel oyuncunun gelinliği de oldukça merak konusu oldu. Gökçe Bahadır’ın merak edilen gelinliği ve Emir Ersoy’un damatlığı Züleyha Kuru tarafından özel olarak tasarlandı.





Bahadır'ın kat kat olan gelinliğindeki siyah kuşak ve siyah eldiven ayrıntısı dikkatlerden kaçmadı. Siyah kuşak ve eldiven gelinliğe farklı bir hava kattı.






Oyuncu Gökçe Bahadır nikah şahidinin kim olduğu da merak edilen konular arasında yerini aldı. Bahadır’ın şahitliğini Ahmet Koraltürk, Gülay Sütçü, Tuğba Ebren, Cansu Tosun yaparken, Emir Ersoy’un nikah şahidi ise Kenan Doğulu, Volkan Öktem, Eylem Pelit, Lemi Çelik oldu.





Nikah şahitlerinden Kenan Doğulu'ya eşi Beren Saat eşlik etti.




gökçe bahadır emir ersoy gökçe bahadır evlendi