Gökçe Bahadır'ın çok konuşulan gelinliğinin şok fiyatı

TAKİP ET

Emir Ersoy ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu Gökçe Bahadır'ın siyah kuşaklı gelinliği çok konuşuldu. Modacı Züleyha Kuru imzalı gelinliğin fiyatı ise merak ediliyordu. Merakla beklenen gelinliğin fiyatı belli oldu.

Reklam
Reklam

Oyuncu Gökçe Bahadır, dün akşam piyanist Emir Ersoy ile Alaçatı'da dünya evine girdi. Bahadır’ın giydiği gelinlik ise epey dikkat çekerken siyah kuşaklı bir model seçen ünlü oyuncu sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Alışılagelmişin dışına çıkarak düğününde siyah eldiven ve kuşak takan Gökçe Bahadır’ın gelinliğini bazı kişiler çok beğenirken bazıları ise siyah kuşaktan dolayı tepkilerinin dile getirdi.

GELİNLİĞİN FİYATI 85 BİN TL
Ünlü oyuncunun tercih ettiği straplez model gelinliğe siyah tül eldiven, siyah kuşak eşlik etti. Tarzını ise kısa bir duvak kullanarak tamamlayan Gökçe Bahadır’ın gelinliğinin markası ve fiyatı da sonradan ortaya çıktı. Çok konuşulan gelinliğin fiyatı 85 bin TL iken dikkat çeken gelinliğin tasarımı ise ünlü modacı Züleyha Kuru’ya ait.

GELİNLİĞİ SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ
Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, düğünde uzun bir gelinlik tercih etti. Bahadır, gelinliğini siyah tül eldiven, siyah kuşak ve kısa bir duvak ile tamamladı. Ünlü oyuncunun tercih ettiği sıradışı gelinlik, sosyal medya kullanıcılarını da ikiye böldü. Bazı kişiler gelinliği çok beğendi bazıları ise kötü buldu.
 

Gökçe bahadır Gelinlik