Gökçe Eyüboğlu eşi Selçuk Öner Eyüboğlu'ndan boşandı! Gökçe Eyüboğlu kimdir?

TAKİP ET

Şimdilerde FOX TV ekranlarında yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde rol alan oyuncu Gökçe Eyüboğlu'nun evliliği tek celsede bitti. Ünlü oyuncu boşanma haberlerinin ardından gündem olurken hayatı da merak konusu oldu.

Reklam
Reklam

Şimdilerde FOX TV ekranlarında yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde rol alan oyuncu Gökçe Eyüboğlu’nun evliliği tek celsede bitti. Ünlü oyuncu boşanma haberlerinin ardından gündem olurken hayatı da merak konusu oldu. Oynadığı diziler ve can verdiği karakterlerle sık sık gündeme gelen oyuncu Gökçe Eyüboğlu bu kez özel hayatıyla gündeme geldi. Ünlü oyuncunun gözlerden uzak yaşadığı evliliği tek celsede son buldu. Peki, Gökçe Eyüboğlu kimdi? Gökçe Eyüboğlu kaç yaşında? Selçuk Öner Eyüboğlu ne iş yapıyor? İşte detaylar…

Evlilikleri Tek Celsede Bitti

Ünlü oyuncu Gökçe Eyüboğlu’nun mühendis eşi Selçuk Öner Eyüboğlu ile gözlerden uzak yaşadığı evliliği tek celsede bitti. Anlaşmalı olarak biten evlilik sonrasında oyuncunun hayatı merak konusu oldu.


Dosya Hakkında Gizlilik Kararı Alındı

Daha önce evliliği hakkında açıklama yapan Gökçe Eyüboğlu, eşinin sektörden biri olmadığını ve kendi özeli haricinde eşinin özeline de saygı duyduğunu belirterek ‘Bilinçli olarak göz önünde olmamayı tercih ediyoruz.’ demişti. Anlaşmazlık yaşadıkları belirtilen çiftin İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak boşanma davası açtıkları öğrenildi. Tarafların talebi üzerine mahkeme dosya hakkında gizlilik kararı aldırırken çiftin anlaşmalı olarak 10 dakika içerisinde tek celsede boşandığı öğrenildi.

Gökçe Eyüboğlu Kimdir?

1 Ağustos 1983 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu Gökçe Eyüboğlu, Kamu Yönetimi mezunudur. 2009 yılında Akademi 35,5 Sanat Evi’nde eğitim almaya başlayan ve Vahide Perçin, Altan Gördüm gibi isimlerle sahne sanatları üzerine çalışan Eyüboğlu, Sungun Babacan ve Murat Atıl gibi sektörün önemli isimlerinden de seslendirme ve diksiyon eğitimleri almıştır. Küçük Prens müzikalinde hem metin ve şarkı sözü yazarı hem de oyuncu olarak yer aldı. FOX ekranlarında 3 sezon boyunca yayınlanan Kadın dizisinde Ceyda karakterine hayat verdi. Dizideki performansıyla Zihinsel Özürlüler Federasyonu Faruk Öztimur Onur Ödülü’ne layık görüldü. Gökçe Eyüboğlu’nun yollarını ayırdığı eşi Selçuk Öner Eyüboğlu ise inşaat ve iç dekorasyon sektöründe bilinen isimlerden biridir.