Gökhan Çıra ile evliliğinde çalkantı yaşayan Selin Ciğerci bikinili pozları ile nispet yaptı

TAKİP ET

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, geçtiğimiz yıllarda kozmetik sektörüne giriş yapmış ve markasını dünya çapında bir firma haline getirmişti. Sevgilisi Gökhan Çıra ile evlenen Ancak bu evliliği çok fazla yürütemeyerek geçtiğimiz yıl boşanan Selin ciğerci Gökhan Çıra ya ikinci şans vermişti. Ancak Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra evliliğinde çalkantılı bir dönem yaşanıyor. Tüm bunlar yaşanırken Selin Ciğerci'nin verdiği pozlar ise adeta nispet gibi oldu.

Reklam
Reklam

Gökhan Çıra ile evliliğinde çalkantılı günler geçiren Selin Ciğerci sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla konuşulmaya devam ediyor. Son dönemlerde boşanma söylentileri ile gündemde olan sosyal medya fenomeni, bikinili pozları ile adeta dosta düşmana nispet yaptı. Son dönemlerde fiziksel değişimi de dikkatlerden kaçmayan Selin Ciğerci, sosyal medya hesabından yeni İmajını paylaştı. Selin Ciğerci’nin yeni fotoğraflarını ilk yorum ise Ünlü şarkıcı Seda Sayan'dan geldi.

Selin Ciğerci’nin yeni imajı ortaya çıktı

Son zamanlarda kozmetik ürünleri ile büyük bir başarı yakalayan ve markasını dünya çapında bir marka haline getiren Selin Ciğerci, geçtiğimiz aylarda sürpriz bir şekilde eski eşi Gökhan Çıra ile yeniden nikah masasına oturmuştu. Ancak Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra evliliğinde son dönemlerde çalkantıları olduğu ve boşanmanın yakın olduğu haberleri de gündeme gelmişti. Selin Ciğerci Ayrılık iddiaları ile ilgili henüz açıklama yapmadı ancak sosyal medya hesabından yeni İmajını paylaştı.

Bambaşka biri oldu

Selin Ciğerci, boşanma iddiaları ile gündeme gelirken bir yandan da İmaj tazelemeyi ihmal etmedi. Özellikle kilo vermesi ve formda bir vücuda kavuşması son dönemlerde dikkat çeken sosyal medya fenomeni, yeni İmajını sosyal medya hesabından hayranları ile paylaştı. Hayranlarından tam not almayı Başaran Selin ciğerciye bir yorum dar Ünlü şarkıcı Seda Sayan'dan geldi. Uzun siyah saçlarını küt şekilde kestiren Selin Ciğerci’nin bu hali Seda Sayan'ın da hoşuna gitti. Seda Sayan, Selin Ciğerci’nin fotoğraflarına nazar boncuğu emojisi bıraktı.