Gökhan Çıra, Selin Ciğerci'nin yüzünü göğsünde taşımaya karar verdi!

TAKİP ET

Geçtiğimiz yıl boşanan fakat daha sonra ilişkilerine tekrar şans verip yeniden sevgili olan Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci çiftinden çok konuşulacak bir hareket geldi. Gökhan Çıra, sevgilisinin yüzünü göğsüne dövme yaptırmaya karar verdiğini açıkladı.

Reklam
Reklam

2019 yılında  muhteşem bir düğünle evlenen futbolcu Gökhan Çıra ile sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, aralarında meydana gelen anlaşmazlıklar nedeniyle geçtiğimiz yıl boşanmaya karar vermişlerdi. Tek celsede yollarını ayıran çift daha sonra ilişkilerine tekrar bir şans vermek istediklerini belirterek sevgili olmaya karar vermişlerdi. 

Bir süredir birlikte olan çiftten magazin dünyasına bomba gibi düşen bir karar geldi. Son olarak aşk pozlarıyla dolu olan sosyal medya hesabından yeni bir fotoğraf paylaşan Gökhan Çıra, Selin Ciğerci'ye aşkını daha fazla ilan edebilmek için göğsüne Ciğerci'nin yüzünü dövme olarak yaptırmayı düşündüğünü açıkladı.


Kendisinden 12 yaş büyük eski eşi e yeni sevgilisi Selin Ciğerci’nin yüzünü göğsüne dövme olarak çizdirmeye karar verdiğini duyuran Gökhan Çıra, dövmeciden o anları paylaştı ve paylaşımın altına da Selin Ciğerci'yi etiketleyerek 'Hazır mısın prenses' yorumunu yazdı.


Paylaşımı dikkatli inceleyen Gökhan Çıra'nın hayranları ise başarılı futbolcunun bileğinde 'Selin' yazdığını gördü. Ayrıca Çıra'nın üstsüz halini gösteren paylaşımı görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken paylaşım kısa sürede yorum yağmuruna tutuldu.

Gökhan Çıra Selin Ciğerci dövme selin ciğercinin yüzü