Gökhan Özoğuz Datça ve Çeşme'de çıkan yangınlara isyan etti! Açtı ağzını yumdu gözünü

TAKİP ET

Muğla'nın Datça ilçesinde çıkan ve rüzgarın da etkisiyle hızla geniş bir alana yayılan orman yangınının ardından bir yangın haberi de İzmir'in çeşme ilçesinden gelmişti. Datça ve Çeşme'de yangınla mücadele devam ederken bölgelerdeki son durum da yakından takip ediliyor. Yangınların ciğerlerimizi yaktığı günlerde ünlü isimlerden de tepkiler peş peşe geliyor.

Reklam
Reklam

Muğla’nın Datça ilçesinde çıkan ve rüzgarın da etkisiyle hızla geniş bir alana yayılan orman yangınının ardından bir yangın haberi de İzmir’in çeşme ilçesinden gelmişti. Datça ve Çeşme’de yangınla mücadele devam ederken bölgelerdeki son durum da yakından takip ediliyor. Yangınların ciğerlerimizi yaktığı günlerde ünlü isimlerden de tepkiler peş peşe geliyor. Türkiye’nin geçen yıldan bu yana kanayan yarası olan orman yangınları maalesef devam ediyor. Muğla’nın Datça ilçesinde yaşanan orman yangının ardından bir haber de İzmir’den gelmiş ve Çeşme’de makilik alanda çıkan yangının şiddetli rüzgarın etkisiyle hızla yayıldığı aktarılmıştı. Ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz, meydana gelen orman yangınlarına karşı isyan etti. İşte Gökhan Özoğuz’un gündem olan o paylaşımı…

Gökhan Özoğuz’dan Yangın İsyanı

Türkiye’de orman yangınlarıyla mücadele geçen sene olduğu gibi bu yıl da devam ediyor. Maalesef ormanlardaki yangınların sonu gelmiyor. Ciğerlerimiz yanarken orman yangınlarına karşı isyan ediliyor. Yangınlara isyan edenler arasında ünlü isimler de var. Ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz, Datça ve Çeşme’de meydana gelen orman yangınlarına isyanını sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla dile getirdi.

Açtı Ağzını Yumdu Gözünü

Orman yangınlarına tepkisini sosyal medya hesabından dile getiren Athena grubunun Gökhan Özoğuz, ‘Bir garibanın eline üç beş kuruş ver, şuraları yaktır da oteli yapalım furyası durmuyor. Birileri de milletin orasına burasına koyarak memlekette istediği yeri istediği gibi alıp satıyor. Memleket Kurtuluş Savaşı’ndan bu yana bu kadar talan edilip aciz kalmamıştı.’ ifadelerini kullandı.