Göksel Gümüşdağ'ın annesi Fethiye Gümüşdağ son yolculuğuna uğurlandı!

TAKİP ET

Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın annesi Fethiye Gümüşdağ, siyaset be futbol camiasından çok sayıda ismin katılımıyla son yolculuğuna uğurlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da katıldığı cenaze töreninde futbol dünyasından da çok sayıda isim yer aldı. 

Reklam
Reklam

Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın annesi Fethiye Gümüşdağ, siyaset be futbol camiasından çok sayıda ismin katılımıyla son yolculuğuna uğurlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da katıldığı cenaze töreninde futbol dünyasından da çok sayıda isim yer aldı.  Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İBB Başkanı İmamoğlu’nun katıldığı cenaze töreninde, Başakşehir’e imza atan yıldız futbolcu Mesut Özil ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç’ta yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cenaze töreninde yaptığı börek açıklamasıyla gündem olurken merhumenin naaşı kılınan cenaze namazının ardından Etiler Ulus Mezarlığı’na defnedildi. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Açıklama

Göksel Gümüşdağ’ın annesi Fethiye Gümüşdağ’ın cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, merhumeye Allah’tan rahmet diledi ve ‘Her nefis ölümü tadacaktır. Allah’tan geldik yeniden Allah’a döneceğiz. Hiç umulmadık bir anda merhumeyi kaybettik. Ölüm bir an geri ya da bir an ileri alınmıyor. Rabbim mekanlarını cennet eylesin. Fethiye ablamızın çok böreklerini yedik. Arada sırada Tayyip evladına da gönderirdi. O da hakkını helal etsin.’ ifadelerini kullandı.

Ali Koç ve Mesut Özil Cenazede Karşılaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılım gösterdiği cenaze töreninde Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF Yönetim Kurulu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, İstanbulspor Başkanı Ecmel Sarıalioğlu, Teknik Direktör Fatih Terim, Teknik Direktör Emre Belözoğlu, Teknik Direktör Abdullah Avcı, Teknik Direktör Okan Buruk, Başakşehir Kulübü futbolcuları, Galatasaraylı futbolcu Arda Turan, Başakşehir Kulübü teknik heyeti, yıldız futbolcu Mesut Özil yer aldı. Fenerbahçe ile yolları ayrılan ve geçtiğimiz günlerde Başakşehir’e imza atan Mesut Özil, cenaze töreninde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile karşılaştı.