Gökyüzünde beliren silüet herkesi şaşırttı Havada görülen neydi ?

TAKİP ET

Türkiye'de ve birçok ülke de gökyüzünde herkesi şaşırtacak şeyler görülmeye devam etmektedir. Zambiya'nın Kitwe eyalatin de gökyüünde beliren silüet herkesin kanını dondurdu. Sosyal medya da gündeme gelen olayın detayları merak konusu ourken gökyüzünde neyin görünüp kaybolduğu da araştırılmaya başladı. İşte detaylar haberimizde..

Reklam
Reklam


Gökyüzünde beliren silüetler oldukça yoğun ilgi görmektedir. Geçmiş zamanlarda özellikle UFO'ların geldiği ve gökyüzünde onların gözüktüğü söylenilmişti. Zambiya da yaşanan esrarengiz olay ise herkesi şaşırtmayı başardı 

Boyd Bushman ABD'de bilim adamı olarak görev yapmaktadır. Sosyal medyayı sallayan görüntü ise Bushman tarafından paylaşıldı. Mühendis olaarak çalışırken eline gelen görüntüler üzerine uzaylıların olduğu öne sürülen fotoğraf paylaşıldı. 


Area 51 merkezinde yapılan çalışmalar üzerine gerçeği inkar edenler fazlasıyla mevcut. Fotoğraf da görülenlerin uzaylı olduğu inkar edilirken çalışmalar tekrardan başlatıldı. uzayılar hakkında çalışma yapılan bir grup bilim adamı bu durumun gerçek olduğunu duyurdu. 


Fotoğraf da görüldüğü üzere uzun parmaklı ve perdeli ayakların olduğu Quintumnia gezegeni tarafından dünyaya geldikleri söylentiler arasında yer almaktadır.Bushman Nevada'daki üste çalışanların bunları 2 gruba ayırmasının nedeni olarak da birinin dünyalılara daha yakın olduğunu diğer grubun ise daha düşmanca bir tavır gösterdiğini iddia etti. 

uzaylı gökyüzü silüet UFO