Gonca Hatun Kuruluş Osman'dan ayrıldı mı? Emel Dede neden yok?

TAKİP ET

ATV'nin sevilen dizilerinden olan Kuruluş Osman'da yer alan Gonca Hatun karakteri hakkında son zamanalarda önemli iddialar ortaya atılıyor. İddialara göre karakteri canlandıran Emel Dede yapımdan ayrılabilir. Peki Gonca Hatun Kuruluş Osman'dan ayrıldı mı? Emel Dede neden yok? Yanıtları haberimizde...

Reklam
Reklam

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman sürükleyici ve heyecanlı hikayesi ile güçlü ve kaliteli kadrosuyla yoluna tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta Çarşamba günü yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin önemli karakterlerinden olan Gonca Hatun’un dizinin en son yayınlanan bölümünde yer almaması kafaları karıştırdı. Bu durum karakteri canlandıran Emel Dede’nin yapıma veda ettiği şeklinde yorumlandı. Bir çok kişi Emel Dede’nin ayrılıp ayrılmadığını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Gonca Hatun Kuruluş Osman’dan ayrıldı mı? Emel Dede neden yok?
Gonca Hatun Kuruluş Osman’dan Ayrıldı Mı?
Kuruluş Osman’ın dikkat çeken karakterlerinden birisi olan Gonca Hatun’un diziden ayrılıp ayrılmadığı şu anlık iddiadan öteye geçemedi. Gonca Hatun karakterini canlandıran Emel Dede’den veya dizinin yapımcılarından herhangi bir açıklama gelmedi. Fakat bazı iddialara göre Emel Dede Kuruluş Osman’ın yeni bölümünde son kez Gonca Hatun karakteriyle yer alacak.
Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü 17 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00’de ATV ekranlarında yayınlanacak.
 

atv kuruluş osman dizi gonca hatun