Gönül Dağı 10 Aralık bu akşam var mı yok mu? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

TAKİP ET

Gönül Dağı bu akşam var mı yok mu? TRT 1 ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Gönül Dağı'nın yeni bölümü merak konusu oldu. Peki, 10 Aralık TRT 1 yayın akışı Gönül Dağı var mı? Gönül Dağı bu hafta yayınlanacak mı? Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman hangi gün?

Reklam
Reklam

TRT 1 ekranlarında izlenme rekorları kıran dizi Gönül Dağı Dünya Kupası nedeniyle bir süredir yayına ara verdi. Çekimlerine de ara verilen dizinin ne zaman ekrana geleceği izleyiciler arasında merak konusu oldu. Dünya Kupası'nda Artık yavaş yavaş sona gelinirken Gönül Dağı nın yeni bölümü de heyecanla bekleniyor. Peki, 10 Aralık Gönül Dağı bu akşam var mı yok mu? Gönül daha yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? TRT 1 10 Aralık 2022 yayın akışı ve detaylar haberimizde...

Gönül Dağı 10 Aralık bugün var mı yok mu?

Gönül Dağı 78. bölüm izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Gönül Dağı dizisinin yeni bölümü TRT 1 yayın akışında bulunmuyor. Dünya Kupası nedeniyle Gönül Dağı dizisine ara verildi.

Gönül Dağı 78. bölüm ne zaman yayınlanacak?

TRT 1'in izlenme rekorları kıran Gönül Dağı dizisini yakından takip eden izleyiciler yeni bölümü ne zaman yayınlanacağını da araştırıyor. Henüz Gönül Dağı'nın yeni bölüm yayın tarihi ne ilişkin bir açıklama yapılmadı. Dizinin ekrana yılbaşı arasının ardından döneceği tahmin ediliyor.