Gönül Dağı bu hafta yeni bölüm neden yok? 13 Kasım Cumartesi Gönül Dağı var mı? TRT 1 13 Kasım Cumartesi yayın akışı

TAKİP ET

TRT 1'in sevilen dizisi Gönül Dağı'nın yeni bölümünün kanalın haftalık yayın akışında yer almaması kafaları karıştırdı. Dizi hakkında araştırmalar halen devam ediyor. Peki Gönül Dağı bu hafta yeni bölüm neden yok? 13 Kasım Cumartesi Gönül Dağı var mı? İşte TRT 1 13 Kasım Cumartesi yayın akışı...

Reklam
Reklam


TRT 1’de geçen sezondan itibaren yayınlanan ve bir çok seyircinin beğenisini kazanan Gönül Dağı dizisi yayın hayatına tam gaz devam ediyor. Fakat sevilen dizinin TRT 1’in haftalık yayın akışında yer almıyor oluşu sevenlerinin kafasını karıştırdı. Gönül Dağı dizisinin bu hafta neden olmadığını merak eden izleyenler arama motorları üzerinden araştırmalar yapmaya devam ediyor. Peki Gönül Dağı bu hafta yeni bölüm neden yok? 13 Kasım Cumartesi Gönül Dağı var mı?
Gönül Dağı Bu Hafta Yeni Bölüm Neden Yok?
Gönül Dağı dizisinin TRT 1’in bu haftaki yayın akışında yer almıyor oluşu dizi severlerin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. Başrollerinde Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan’ın bulunduğu Gönül Dağı dizisi hakkında TRT 1’den bir son dakika açıklaması geldi. TRT 1’den yapılan açıklamaya göre Gönül Dağı dizisi bu hafta Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri karşılaşmasının yayınlanacağı gerekçesiyle yayınlanmayacak.
13 Kasım Cumartesi Gönül Dağı Var Mı?
TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nın yeni bölümünün yayınlanacağı gün olan 13 Kasım Cumartesi günü Türkiye A Milli Futbol Takımı’nın Cebelitarık karşılaşmasının saatine denk geldiği için dizinin yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Gönül Dağı’nın yeni bölümü 20 Kasım Cumartesi saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında olacak. İşte TRT 1 13 Kasım Cumartesi yayın akışı:
04:58 İstiklal Marşı ve Günün Program Akışı
05:00Muhteşem Kraliçe
07:40 Yeşil Deniz
10:35 Gönül Dağı
13:50 Çizgi Film "Kaptan Pengu Ve Arkadaşları"
15:40 Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı (Altyazılı)
19:00 Ana Haber (Canlı)
20:00 2022 Dünya Kupası Eleme Maçı "Türkiye-Cebelitarık" (Canlı)
22:00 Yerli Dizi (Canlı)
01:20 Yerli Dizi
TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı milli maçların ardından yeniden yayın akışına dahil edilmesi bekleniyor.
 

trt 1 13 kasım cumartesi yayın akışı gönül dağı neden yok