Gönül Dağı dizisinde Sefer diziden ayrılacak mı?

TAKİP ET

Gönül Dağı dizisi TRT 1'in sevilen dizilerinden biridir. Son olarak 44.bölümü yayınlanan dizide merak edilen bir olay yaşandı. Gönül Dağı dizisinin Sefer'i diziden ayrılacak mı merak edildi. Gönül Dağı Sefer diziden ayrılacak mı? Bu haberimizde Gönül Dağı dizisiyle ilgili merak edilenleri sizler için derledik. İşte Gönül Dağı dizisi hakkında merak edilenler...

Reklam
Reklam

Başrollerini Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan'ın paylaştığı Gönül Dağı dizisi, Anadolu'nun hikayesini kırlarda anlatmaya devam ediyor. Rekor kıran yapımda Ferdi Sancar'ın canlandırdığı 'Sefer' rolü seyirciler tarafından beğeniyle karşılandı. Seyirci, Ferdi Sancar'ın Gönül Dağı'ndan ayrılıp ayrılmayacağını merak etti. Gönül Dağı Sefer karakteri ölecek mi?

Gönül Dağı dizisinin Sefer karakteri diziden ayrılacak mı?

Geçen hafta Gönül Dağı dizisinde Sefer karakteri rahatsızlanmıştı. Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan dizide  Sefer'in Kayseri şantiyesinde çalışırken rahatsızlandığına dair sonuçlar Gedelli Sağlık Ocağı'na gönderildi. Dr. Kenan'ın son bölümdeki "İşini bıraktın, sanırım bu yüzden şehre geri döndün" sözleriyle ilgili olarak Seferr, "Sonucu sen bilirsin Doktor. Her ihtimale karşı bilmiyorum. Bu hastalığın seyri nereye gidecek ve ne kadar zamanım kaldı. En azından sevdiklerimle vakit geçireyim” dedi. Yayınlanan 44.bölümle Sefer,hastalığını öğrenir.Sefer'İn beyninde tümör olduğu ortaya çıktı.Dişçi Musa, bu hastalığı Sefer'in ailesiyle paylaşması gerektiğini bildirdi.

Sefer tam Zahide'ye hasta olduğunu söyleyecekken Zahide, Sefer'e baba olacağının müjdesini verdi Sefer'i canlandıran Ferdi Sancar'ın diziden ayrılacağı iddialarına birçok sosyal medya kullanıcısı yanıt verdi.

Dizinin yapımcısı Ferhat Eşsiz, Twitter'da bir kullanıcının yorumuna yanıt olarak, " Dolmuşçu Sefer'i bizden ayırma. Üstümüzdeki Gönül dağını yıkma." ifadelerini kullandı.

Sefer rolünün diziden ayrılmayacağını söyleyen Eşsiz, "Sefer bizim kırmızı çizgimiz! Bu garip insanı yalnız bırakmayacağız, acısını yeneceğiz inşaAllah." açıklamasında bulundu.

 

Gönül Dağı Sefer Gönül Dağı Sefer diziden ayrılacak mı? Gönül Dağı dizisi