Gönül Dağı dizisinin yapımcısından herkesi etkileyecek yeni bir hikaye geliyor

TAKİP ET

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Gönül Dağı dizisinin yapımcısı Ferhat Eşsiz, TRT 1'in yeni dijital platformu için yepyeni bir dizi daha çekmeye hazırlanıyor. Modern Doğu Masalları isimli dizinin oyuncu kadrosu da yavaş yavaş belli oluyor.

Reklam
Reklam

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi sımsıcak hikayesi ile izleyiciler tarafından çok sevildi. Köprü film yapım şirketinin kurucusu Ferhat Eşsiz, Gönül Dağı gibi yepyeni bir hikayeyi daha TRT 1'in dijital platformu için çekmeye hazırlanıyor. TRT dijital için hazırlanan yeni projede oyuncular da yavaş yavaş belli olmaya başladı. Yeni dizinin adı ise Modern Doğu Masalları olacak. Peki Modern Doğu Masalları oyuncu kadrosunda kimler var? Modern Doğu Masalları ne zaman başlayacak?

Türkiye'nin en sevilen ve izlenen dizilerinden Gönül Dağı'nın yapımcısı Ferhat Eşsiz, yepyeni bir diziyi daha TRT dijital için çekmeye hazırlanıyor. Yaklaşık 2 yıldan bu yana hazırlıkları devam eden modern Doğu masalları dizisi izleyiciler tarafından da merakla bekleniyor. Gönül Dağı dizisi ile kendini kanıtlayan şirketin yeni hikayesi de herkesi etkileyecek gibi görünüyor.

Oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı

TRT dijitalde yayınlanacak, 8 bölümden oluşacak dizisinin oyuncu kadrosu da yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Dizinin yönetmen koltuğunda Yahya Samancı oturacak. Modern Doğu masalları dizisinde babalarını kaybeden iki kardeşin hayat hikayesi konu alınacak. Dizinin başrollerinde ise Feyyaz Duman, Semih Ertürk ve Mehmet Atay yer alıyor. Dizinin görüntü yönetmenliğini Sami Saydan üstleneceği öğrenilirken Feyyaz Duman Halil, Mehmet Atay dondurmacı İhsan, Semih Ertürk ise İbrahim karakterlerine hayat verecek.

Çekimler başladı

TRT'nin yeni Platformu TRT dijital de yayınlanacak olan Modern Doğu Masalları dizisinin çekimlerinin de başladığı öğrenildi. Sıcak ve dokunaklı hikayesi ile dikkat çekeceği tahmin edilen dizinin yayın tarihi ise henüz açıklanmadı.